0

GOD JUL!

Hej alla mina fina läsare!
Vill önska er en riktigt God Jul, hoppas ni kommer få en underbar jul och att alla får känna värmen! Kommer skriva imorgon och berätta om min Jul, och tänk på det här, visa eran allra bästa sida idag, krama era nära och kära, ring till mormor/morfar/farmor/farfar om ni ej firar med dom hör av er kanske till en avlägsen vän, värm allas hjärtan! <3 Hoppas ni får en underbar jul!
Puss och kram på er! <3
 
0

Bara arg, ledsen, kränkt och besviken just nu. Skriver senare.

 
1

Sömnsvårigheter

Bilden är tagen för ca 4 år sedan från en photoshoot med Mia-Liisa :)
 
Har så himla mycket sömnsvårigheter igen, även om jag sätter igång väckarklockan och flera tusen alarm på efter varandra så sover jag ändå som en död... Helt sjukt ju? Funderade om det förut kunde bero på att det var pga av min dåliga kost och livsstil, men eftersom den nu ändå funkar som den ska så började jag igen fundera på om det var pga att det är så mörkt om nätterna och dagarna här uppe i norrbotten?
Jag provade hursomhelst igår att dricka ingefärsté, och det hjälpte otroligt mycket faktiskt, kommer nog försöka dricka det då och då på kvällarna som jag blir lite mer trött, och sen kanske börja läsa mer böcker (kanske jag behöver mer hjärngymnastik?).
 
Har ni haft sömnsvårigheter som är återkommande?
Vad har ni gjort för att lindra dessa?