1

Så mycket har jag

Har sett nu att det finns jättemånga som undrat om min vikt, bland annat hur mycket jag gått ned i vikt sen jag började dieten och hur länge jag varit på diet nu - så jag tänkte helt ärligt svara på några av era frågor på det! :)
Hej där! Jag började med min diet den 10 maj, så nu har jag varit på min diet nu i 2 och en halv månad, är verkligen förvånad att jag åtminstone lyckats hålla mig till den trots allt! Ja, såklart jag kan visa upp en bild, here you go (titta upp!)! :)
Hej! :) Alltså, egentligen SKA man ju INTE slarva om man går på en diet liksom, man ska ju hålla sig till den och dom gränserna man själv lägger för den dieten som man ska gå. Hur som helst så kan jag med handen på hjärtat säga att JA! Jag har slarvat! Nog har jag ändå ''belönat'' mig själv med pizza, hamburgare och cola, men det är ju i så pass liten mängd att det till och med bränns bort på ett ögonblick :) Jag känner ju inte alls samma sockerbehov något mer så det är ju såklart en stor skillnad på det, om man är sockerberoende så är det såklart svårare att hålla sig borta från det :(
Och nope, jag ska ju undvika socker och snabba kolhydrater! :D
Hej! Vad glad jag blir av att läsa att ni saknat mig och uppdateringarna! :D Det peppar mig verkligen till att fortsätta skriva, honestly! :D Det som jag har gjort är att inte äta pasta, ris, chips, potatis, socker (dvs allt som innehåller socker) och byta ut det mot frukt, grönsaker och mer kött - och det funkar hur bra som helst! :D
Hej där! När jag kollade på gamla bilder på mig så ser jag själv också betydlig skillnad och är superglad att jag kommit någonstans med dieten! :D Innan jag började med dieten så vägde jag 83 kg (72 kg kroppsmässigt om man räknar bort pattarnas vikt som ligger på 11 kg sammanlagt) och det som jag väger nu är 76 kg (kroppsmässigt när man räknar bort pattarnas vikt så väger jag 65 kg), alltså så har jag gåt ned ca 5-6 kg på bara två och en halv månad! :)
Okej, wow! Vilket påhittigt uttryck att använda sig av ordet flodhäst - är du lika påläst om nätmobbning, diskriminering och vad för följd till straff det kan ge? :) Jag gissar på att du kanske inte är det, för annars skulle du vetat att du kommer få ett brev av lilla fina polisen hem för att jag nyss anmälde dig genom ditt IP nummer som registrerades med din kommentar :) Ja, jag har fläsk i hjärnan (för att till största dels är våra hjärnor en fettklump med massor med nerver och shit av), jag har bukfett och jag är definitivt såpass fet att jag till och med kallas normalviktig för min längd :)
Jag ser det som att din kommentar tyder på avundsjuka, för helt ärligt, en så här snygg flodhäst ser man väldigt sällan ;)
Hej! Haha, nej, absolut inte! xD Jag tränade såklart i början då jag började med den, sen den enda motionen som jag fick var såklart då jag tog promenaderna med hundarna och for ut och bada med mina polare och simmade as fuuuuuck, men ja... Träning skulle ju inte sitta helt fel, men med tanke på värmen så kommer det vara som simning som gäller! :D Och jag kommer helt klart fortsätta med den här livsstilen, den är nyttig och jag mår riktigt bra av den kosten jag har nu! :)
 
0

Storstadsmänniska

Alltså, jag märker mer och mer att jag är egentligen en storstadsmänniska. Då när jag var i Stockholm, eller i princip, alltid då jag varit i en storstad så har jag direkt trivts betydligt mycket bättre. För den delen har jag alltid också bott på småställen och jag är så himla sjukt less på vad dom flesta småställen besitter (ja, det är väl mysigt också på sitt sätt och har sina bra fördelar), så jag känner att det är verkligen dags för förändring!
Så vad håller jag på med då?
Jag och min partner bestämde oss för att helt enkelt flytta till Göteborg med våran polare inom ett år! Om knappt en månad kommer jag börja studera igen, säker jobb hela tiden - och det som är så himla skönt också om vi flyttar till GBG är att morsan bor i Stockholm, jag kommer ju kunna åka och hälsa på henne hur mycket som helst! :D Planerna är alltså i full rullning, keep thumbs up for us!
Är du en storstadsmänniska eller en småstadsmänniska?
 
0

Vilken hårfärg passar din hudton?

Det finns tre olika hudfärger: Ljus, mörk och olivfärgad. Alla dessa hudfärger kan vara antingen varma eller kalla. Alltså att de antingen drar åt det blå/rosa hållet (kall) eller att de drar åt det gulaktiga hållet (varm).
För att se om du har en varm eller en kall hudton kan du trycka på huden på ovansidan av tummen. Om hudens färg drar åt det gula hållet efter att du har tryckt har du förmodligen en varm hudton. Drar färgen i huden åt det blåa eller åt det rosa hållet har du en kall hudton.

Du kan också se vilken hudton du har genom att titta på din handleds vener i solljus. Är de blåa så har du en kall hudton, är venerna gröna har du en varm hudton. Vet du inte vilken färg du ska välja kan du alltid välja en färg som dina naturliga ögonbryn har. Den färgen kommer att passa dig perfekt.

Hur vill du framställa dig själv?

Vill du vara lite sexigare och synas mer kan en röd hårfärg sticka ut eller en annan alternativ hårfärg, tex rosa, blått eller lila eller till och med bara färgglada slingor, vill du se sofistikerad ut passar en brun hårfärg.