1

Jag ska sluta RÖKA! :D

Japp, nu har jag verkligen bestämt mig! Jag haft tanken hur länge som helst på det, men har faktiskt aldrig fastställt det ordentligt, men kom fram till det idag, ja, i princip för 20 minuter sedan att jag ska sluta röka! Åtminstone cigg, dom innehåller ju både tjära och nikotin, jag har rökt i ca 4 år nu och känner att jag ändå har ett beroende. Men tänk om jag kan bara byta ut nikotinberoendet till att ha ett beroende av att bara röka någonting, men något som innehåller varken tjära eller nikotin?
Det är där jag kom fram till att elciggen kommer vara min bästa vän!
Jag tycker ju om att röka, egentligen, och det anses ju mer som en behaglig vanesak eller intresse (ja, beror hur man själv tolkar det), så jag kommer bara röka smaksatt vattenånga som inte innehåller nikotin eller tjära, och med tanke på det, så kommer ju inte räknas som att jag rakt av röker?
Och hur jäkla hälsosamt är inte det!? Jag kan ändå röka, men det är inget farligt för kroppen! Det är ju helt brilliant, plus att fyllning till elcigg kostar inte mycket heller, jag tror det är till och med billigare än fyllning som innehåller nikotin till och med :D Gaah, är så superduperbeslutsam, och är riktigt nöjd! Nu är det bara gå igenom ett litet helvete att bli av med nikotinsuget som kroppen ändå blivit lurad till att den har, men kommer känna mig så stolt när det är borta!
AZZUUUUM!!!!!
 
0

Prova-på-tatuering?

Hej! Det stämmer, i våras gjorde jag min andra tatuering vid foten!
Det är faktiskt riktigt bra att du frågar, var ju själv ganska osäker först när jag skulle tatuera mig för första gången med tanke på att en tatuering också kommer sitta där för resten av livet liksom... Hennatatuering är en kul och bra lösning för den som vill testa på att ha en tatuering, men som inte är beredd att göra en riktig tatuering.
LaReina säljer enbart naturlig henna som innehåller hennapulver, vatten och glycerin och har därmed hennas naturliga färgnyans som är rödbrun till mörkt rödbrun. Traditionellt används hennatatuering i flera kulturer vid festliga tillfällen så som bröllop, då man tatuerar in vackra mönster på händer och fötter, det är också i dessa kroppsdelar där hennatatueringen sitter som bäst och längst. Hennas färgmolekyler fäster på hudens keratin, och allteftersom huden förnyas bleks också mönstren. Som regel sitter en hennatatuering ca 1-2 veckor. På Youtube kan man finna många bra exempel, tips och trix hur man lyckas med sin hennatatuering.
 
Se här hur Promise Phan gör:
 
0

Exakt 5 månader sedan...