0

''Borta bra men hemma bäst''

Yuhuu sötnosar!
Både jag och CarroW kände att det var dags att köpa in nya påslakan, dom här som vi har nu har vi haft ganska länge också och man har hunnit som bli less på dom. Gah, så då beställde vi nya! :D Alltid kul med lite förändring också!
Åh, och förresten så har jag något roligt till er, och det är ännu en till tävling igång ifall ni missat det! Tävlingen om Victoria's Secret Body Mist tävlingen (där man kan vinna 2 valfria bodymists) varar ju ännu ett tag till, så var med i den om du inte redan är det, och sen så ska du ju såklart vara med i den här Jotex tävlingen också! :D
 
3

Håller tummarna!

Gaaah, gud vad jag håller tummarna just nu! Gjorde just en modellansökan till ett riktigt grymt företag som säljer så himla grymt snygga kläder (brukar själv till och med beställa därifrån!) och hoppas verkligen att dom väljer just MIG! Skulle bli så himla grymt och så jäkla kul!
Jag menar, fotografi, modellande och mode är 3 av de sakerna som jag verkligen brinner för om vi inte räknar med konst, smink och musik också liksom. HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!! :D Håll tummarna med mig!!!!
 
0

Brrrr...

Nu märks det verkligen att det är höst.. Igår insåg jag hur mycket jag inte hade saknat regn av alla slags väder som finns, jag verkligen hatar det! Haha, vägrade gå ut på hela dagen, enda gång jag tog mig an var då hundarna skulle gå ut. Och sen blåser det så förbaskat också, haha, helt värdelöst att som brud fixa håret liksom för det kommer blåsa åt helvete direkt man går utanför dörren xD
Om inte annat så är hösten en av mina favoriter när det kommer till årstider, jag verkligen älskar färgerna i naturen och gah, allt - förutom regn och blåst!
 
Har ni saknar hösten?