1

Instagram - åsikt

Gaaaaah, idag känner jag mig extrasnäll och tänkte dela ut länkningar till alla fina som kommenterar vilken av dessa två bilder som jag för ett tag sedan publicerade på min instagram är snyggast. Glöm inte att när ni kommenterar att även kommentera eran blogglänk så jag kan länka er sedan! <3
Så börja rösta och tjäna en länkning! 
 
0

A neverending evil

Jag kan säga att jag blir lika glad av att höra att det fortfarande ska snackas mer skit och lögner om mig som att jag skulle få en burk med skit i födelsedagspresent; it stinks.
Vad är det med folk att ni ska försöka förstöra mitt liv? Var det för att jag valde ''fel partner'' eller vad fan är problemet? Är så sjukt less på människor som ska sitta och förstöra andras relationer, andras mående och skapa rykten åt människor som gör att allmänheten ser ned på dem, ehm, ja ''såna som mig'', ja, det har tydligen gått såpass jävla långt att man ska sitta och sprida skit för att förstöra mina vänskapsrelationer.
Tack så mycket? Liksom, varför?
 
Vad är jag, skräp eller en plank man kan kasta skit på för skojs skull? Wow, kväv mig med en grön jävla påse och släng mig i återvinningen så är jag inte miljöfarlig iallafall då. 
Är så less på skitsnack - och det kommer aldrig ta slut.
Så får leva med det - Orkar inte bry mig mer.
Sprid mer skit, c'mon.
 
0

Så färgade jag ombre!

Hej du, hur har du färgat ditt hår, såg bilderna på det och tyckte det blev jättesnyggt! :D 
Visa gärna en video på hur man gör, blev inspirerad av ditt hår <3 Så himla fint!
 
Halloj där!
Förutom att jag använde Brillance Diamond Red 827 så var det exakt så här jag gjorde, fast lite högre upp, jag blonderade håret innan (fast pga min lilla olycka så var jag ju tvungen att blondera två gånger).
Men annars, här är en video som visar exakt hur jag gjorde ;)