0

Sammet kommer nog ta hösten med storm

Hej alla finisar! Jag inser verkligen hur massvis med andra saker har upptagit hela min dag, har praktiskt taget suttit hela dagen framflr datorn förutom när jag varit ute med hunden typ, men gick med i Ungdomsrådet i Haparanda igen.
 
Var ju på möte igår, och sirekt jag satt där insåpg jag hur mycket jag saknat att komma in i gänget igen, och kan väl gott säga att jag direkt hoppade in i lite grejs som man skall göra, och det är det jag fullhjärtat hållt på med idag. Sen insåg jag att men hallå? Jag måste ju uppdatera bloggen, visa att jag lever! Well, here I am.
 
Påtal om annat så vill jag dela med mig av ''spotted on the ''catwalk, dvs en trend som kommer synas mycket i höst vilket är sammet. Har sett då och då sammetsplagg i massa butiker under våren, men det ska tydligen vara nu på hösten det ska bli en storfavorit. Länkar till listade favvisplaggen hittar ni under bilden, enjoy ;)
Spotted on the catwalk
1 | 2 | 3 | 4
Sponsrat inlägg
 


1

När man stöter på en version av sig själv på Google...

Hehu, alltså ibland råkar man ut för lite småwtf grejer i en simprl vardag när man bara sitter och surfar på nätet, i detta fall sökte jag bilder på hår till ett nästkommande inlägg som jag håller på att förbereda, och så stöter jag på en bild som fastnar. Jag stirrar en stund på det och börjar garva, och tappar på min killes axel.
Han kollar, och säger; ''Vad fan jag kolla att det där var du!!!!''
Well, och jag kollade att det där var jag, hahah innan jag insåg att nope it wasn't!
 
En look-a-like, haha, alltså hon har håret så som jag brukar ibland/ofta ha det (well, har väl gjort en del snokande på hennes blogg >> som jag kan erkänna är värd att kika in på!), hon verkar digga liknande stil som jag också osv haha! När jag väl såg en bild där hon hade blått hår (lol coincidence) så kolla jag mer bilder så var jag tvungen att jämföra, och ja, nog syns det likhet! 
Vad tycker ni!?
 
0

Höstnyheterna kryper fram!

Halloj alla mitt i natten, kan säga rakt av att jag inte kan sova pga att jag inte tänkte mig för och drack kaffe ca en halvtimme sen. Gah, kommer somna ganska sent och få sova endast isåfall i några timmar om juag lyckas, jag ska trots allt idag till stan för att fixa pappersärenden som ännu inte är sista steget för att allt ska vara färdigt inför mina studier! :D 
 
Wehuuu, hur som helst fördriver jag tiden med att sitta och kolla på lite shopping, well why not liksom, och det slog mig att ja just ja, höstkollektionerna är ju här redan. Tänka sig att det är höst, haha, och såklart att jag börjat smått tänka på halloween, den bästa tiden på året - LÄTT!!! <3
 
Spanade in på lite höstnyheter på Zalando och listade mina favvisar i min lilla lista här under, och skinnjackan är lätt en favorit! Diggar speciellt skinn då det är även tåligt mot både blåst och regn, och ännu mer episkt är det om man har huva till!
HÖSTENS MÅSTEN från Zalando
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Sponsrat inlägg