0

Strong Brows Tutorial

Godkväll! Som sagt, sitter just och umgås med lite folk så det här får bli ett väldigt snabbt inlägg - men nu gäller det bryn! Jag har alltid haft problem med mina ögpnbryn, det är för att jag noppade dom helt åt helskotta och därför målar jag mina varje dag, nuförtiden.

Årets trend är ju lätt ögonbryn med mycket attityd, dvs tjocka ögonbryn. Har själv varit sugen på att testa hur jag skulle passa i tjocka ögonbryn då jag helt enkelt för det första, klart aldrig testat, och för det andra; för att alla andra testar - klart man då blir lite nyfiken?

Delar även med mig av en eyebrow tutorial för er som är också mer nyfikna på strong brows, hehu, vet om att det ibland är jobbigt att sitta och söka och veta vilen video man ska ta så tipsar gärna :D 
Nu ska jag fortsätta umgås, vi får höras mer imorgon <3
STRONG BROWS
DIP BROW | BROW DEFINER


Sponsrat inlägg
 


2

Exlusiva rabattkoder från onsdag till söndag @La Redoute!

Hej alla! Som sagt har jag vänt på dygnet så nu sitter jag här mitt uppe i natten igen och skriver lol. Har varit tidigare idag till stan, kan säga att det kändes skönt att komma bort hemifrån lite, sen så for ju jag och min bästa väninna Therese på ikea med barnen. Vi käkade ikea lunch också och hade det jättetrevligt, var också nu en stund sedan jag och hon umgicks så det kändes bra att få göra det! 
 
Märkte ju nu att La Redoute >> har ju världens höstrea på G, den har varit igång sen måndags, men eftersom de dagarna redan passerat så tänkte jag att langar lite rabattkoder till er shoppingintresserade. Det är en kod repsketive dag som ni ser i tabellen här under, varje kod fungerar i 24timmar om man säger så. Passa på nu, kan säga att erbjudadenda ser ju inte dåliga ut! Varsågoda! :*
 
Wednesday 26/10 - KOD: Owear40 BILD 40% på ytterkläder +Gratis frakt vid köp över 500,-
 
Thursday 27/10 - KOD: BOTTOMS INGE BRA BILDER 50% på underdelar +Gratis frakt vid köp över 500,-
 
Friday 28/10 - KOD: RESSEN HOPPAR 50% på R-Essentiel +Gratis frakt vid köp över 500,-
 
Saturday 29/10 - KOD: Home40 40% på hem +Gratis frakt vid köp över 500,-
 
Sunday 30/10 30% på ALLT +Gratis frakt vid köp över 500,-
HÖSTREA hos LA REDOUTE
Stickad tröja | Lackade boots | Kappa | Klänning
 
Sponsrat inlägg


1

Svar på fråga och mitt-i-natten-snackis

Hej alla! Som sagt sitter jag nu såhär uppe mitt i natten och är full av energi, min dygnrytm är verkligen något extraordinärt åt helvete, sover ett par timmar på dagen och ett par timmar på natten, blir så sjukt jävla less på det hela att det inte är sant! Sitter och tillbringar den mesta tiden till att försöka söka runt på blommor som man kan skaffa in till hemme så det blir en trevligare miljö, sen blöddrar jag runt på både ikea och på lyko och andra sidor där det finns massvis med saker jag känner att jag behlver och vill ha.
 
Vill nu tipsa om ännu mer produkter från xbeauty som jag blivit sugen på, som jag svarar även till frågan så har kag också beställt från xbeauty och tipsar gärna om deras produkter då jag blev nöjd med min senaste beställning! Länkarna till produkterna hittar ni som vanligt, under bilden, såsom en rabattkod som ni ännu kan använda er av! :*
 
 
Frågan är ställd av Blubb >> 
Hört lite kring företaget men ej vågat beställa riktigt. Stämmer deras leveranstider och är varorna äkta?
 
Svar: Hej! Ja, absolut! Jag har själv beställt dip-brow >> och x-lash vid varsitt tillfälle och det var inga problem med leveranstiden och var väldigt nöjd med produkterna! Jag är dock den som alltid tar min tid på mig att bestämma mig för om produkterna är verkligen bra eller inte då jag är riktigt petig - men så som det ser ut hittills så kan jag verkligen inte klaga! Jag tycker du ska ta och prova!
 
HÖSTFAVORITER + RABATTKOD
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Sponsrat inlägg