1

SKOTIPS FÖR HÖSTEN; FOKUS PÅ NELLY!

Hehu, köpte faktiskt mig ett par promenadskor från Stockholm, dels för att det börjat göra så himla ont i min hälsen att det är sjukt, när jag promenerat med dåliga skor så har det ju fuckat upp och har haft hälseneinflammation också pga det. Är på spaning på ett par bra sulor som jag kan ha till snyggare skor också, är det någon läsare här som haft problem också med hälsenan pga dåliga skor?
 
Kan lätt säga att det beror på vad det för sulor, material, ja allt möjligt, det kommer komma upp ett inlägg med mer fokus på det framöver, I'll put it in my reminderlist!
Länkarna till tipsen hittar ni under kollaget!
NELLY SHOE WEEK
Sneakers | Stud Boot | Silver Block Heel | Ruffle Boot
Sponsrat inlägg
 
0

XXX - dirty beauty tricks som faktiskt funkar!

Tänkte dela med mig av lite tips på produkter jag velat testa och lite om varför och vad de gör. Dessa är produkter som varit ute ett tag på marknaden och fler och fler som provat har uppnåt resultat som de inte rätt ut sagt kan direkt klaga om of what I've heard! :D

 
Dip Brow - mitt viktigaste goal på morgonen; ögonbryn
Har alltid ända sedan jag failnoppade brynen så har jag målat brynen för att fylla ut dom så att jag inte ser ut so men tolvåring. Skulptera, definiera och skapa de perfekta ögonbrynen som verkligen håller hela dagen med dipbrow isåfall, enkelt och en superlösning. Den krämiga formulan glider på din hy och fastnar på dina bryn för att ge dig vackra, definierade bryn som håller hela dagen. Mycket bättre set än måla om brynen igen efter någon timme ifall dom inte är on fleek!
 
Xlash
Har alltid velat ha fylligare fransar, och denna produkt är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare, det här är ju något som jag verkligen velata testa mig på också! Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan så att du kan få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden, för den delen innehåller det naturliga ingredienser och de flesta ser resultat redan efter 6 veckor!
 
Xbrow
Jag har sedan jag noppade min ögonbryn första gången haft problem med att mina ögonbryn inte är nog håriga om vi säger så, därför jag målar dom också, men sen så hittade jag Xbrow som är ett nyskapande ögonbrynsserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. Prokuktens ingredienser återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn. Den har samma formula som Xlash fast för brynen!
 
Anastasia Countour kit
Jag köpte mitt, ah mitt livs första countour kit på våren så jag är inte superdupervan med countour men kan erkänna att jag dragits med countourmanin som alla andra verkar det som lol. Med 6 olika nyanser kan du enkelt definiera och highlighta kindben, ögon, näsa och käke för att framhäva de bästa ansiktsdragen, den här paletten finns i två nyanser, light för ljus hy och medium för mörkare hud. Den är också dermatologiskt testad och täpper inte igen porerna vilket jag rekommenderar att smink inte ska för hudens bästa välmående!

VINN PRESENTKORT HOS XBEAUTY

Contour Kit  | Dip Brow | Xbrow | Xlash
Sponsrat inlägg
0

Irritation över system och sånt grown-up-bullshit..

Som jag nämnde i det här >> inlägget så tänkte jag klaga lite om NTI och pluggandet. 
 
Det är fett hilarious att när man ska göra dom här Testa dig själv grejerna, varav man ska använda sig av kurslitteraturen och de filer osv man får av skolan, jag fattade aldrig grejen med varför betala 600 spänn för en bok när du lik förbannat kan bara googla dig fram till all info, då allt man ska kunna inte ens finns med i kurslitteraturen man betalat för. Varför ska jag betala för det då för den summan pengar?
 
Jag skrevs också in på arbetsförmedlingens utbildningsgaranti, men jag fick aldrig information om att det var CSN som helt enkelt ta det slutgiltiga beslut om huruvida jag skulle få pengar överhuvudtaget. Jag till och med frågade om det här på mötet till och med och då skulle inte CSN;s beslut vara det slutliga. Sen sitter CSN och säger motsatt, samtidigt som jag fick reda på att min förra studievägledare fuckat upp för mig  såpass att hen ''glömt'' att skicka in mina betyg och rätt datum.
 
C'mon, wtaf? 
Klart att det påverkar mitt beslut om bidrag, iallafall förlänger dom där jädrans 4 veckorna ytterligare till jag vet inte hur länge, varav ett av dom bidragen jag inte hade någon aning om att det skulle vara i deras klor att ''dra in'' om man säger så. I meddelandet stod det också att 130 poäng fattades, okej, mer wtf. Jag gjorde mina betyg fullständigt färdigt när jag sist gick på komvux.
When everything comes around.