0

BUDGET VS. LYX #SMINK

Hej alla! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men jag har verkligen haft mycket att göra, var också idag och hämta soffan, soffbordet och köksbordet som jag köpte av min bästa tjejkompis, märkte sen när vi kom hem med sakerna och flyttat ut de gamla och in de nya att soffan var lite för stor... Delvis har jag ganska stora möbler i vardagsrummet och aningen lite för mycket, har däremot tömt ut en del saker och så är mer saker ännu på g att tömmas ut så det kommer ju bli mer plats. För den delen älskar jag att möblera om i hemmet, tycker om förändringar när det kommer till inredning -  blir seriöst piggare av det helt enkelt!
Hahaha en komisk grej är ju att nu äger jag officiellt en svart skinnsoffa, if u know what I mean hahahaha! xD
 
Har också börjat vara med i ett teater projekt som jag verkligen känner mig super taggad inför, och går också jujutsu två gånger i veckans med en polare - känner också att jag mår bättre av att ha aktiviteter, det här är ju nåfgot jag än idag har svårt att ta mig till då deppigheten brukar göra att ja inte är taggad alls i början och har ångest - men bara jag far blir det ju bra! :D 
 
Hihu, har också beställt hem en del smink från Eleven.se >> och tänkte i samma veva lägga upp Budget vs Lyx tips till er! Länkarna finner ni under kollaget! Nu ska jag äta middag och göra sen något super useful - typ städa och ställa om i lägenheten lol! :D <3 Ha en fin kväll allihopa!
Budget vs. lyx - sminkprodukter
 
Isadora Color Correcting | Wet n Wild Coverall | Bareminerals | Isadora foundation | Clinique Mascara | Max Factor mascara | Terry Transparent puder | Miyo transparent puder | Anastasia Contour | Nyx Love Contours All
Sponsrat inlägg
 


0

Vårens jackor från Zalando!

Hej alla! Åh vad det är fint väder ute, det är supersoligt och riktigt sånt där vårväder man bara längtar efter! Var tvungen att ta på mig skinnjackan jag hara för att känna mig mer fancy med mina glassiga pyjamasbyxor haha! Hihu, mår lite bättre efter igår, men är ännu sjukt förbannad och är verkligen besviken på människan som gjorde det där, så jäkla tråkigt att de ska bli sånt där skit pga folk.

Iallafall, nog om den saken, jag ska åka iväg till stan idag, ska också passa på att gå och sola solarium då min färg har börjat försvinna så måste ju se till att hålla uppe den lite! :D Sen ska jag på ett teaterträning, är med i ett projekt som kommer nog bli riktigt kul och great - är supper taggad inför idag, det är delvis min första träningsdag då jag råkade missa mina två andra gånger jag skulle varit närvarande - men nu kör vi!
 
Vill tipsa om lite vårjackor innan jag tar och börjar fixa mig till bussen, ska ju börja åka ivåg snart så jag inte missar bussen, länkarna till jackorna finner ni under kollaget! <3 Puss!
VÅRJACKOR
 
Rosa Bomberjacka | ONLY Trenchcoat | IvyRevel Bikerjacka | Vit Blazer  | Levi's Denim | Kiomi Rosa Blazer
Sponsrat inlägg
 


0

Så himla arg just nu!

Fyfan vad jag är förbannad just nu, känner att jag verkligen behöver skriva av mig lite!


Är så jävla less på människor och deras ursinnigt idiotiska anklagelser! Är så less att jag inte orkar bry mig ett jävla skit och blev så arg att de sluta med en ren utskällning i textformat över facebook. Problemet med mig är att kan man inte be om ursäkt ens när man gjort fel mot den, då tycker jag att man förtjänar en utskällning! 

Har så kort stubin att det bara osar om det, och nej jag har inte ångest för det kan skrivit. Jag skällde ut personen, och rakt av blockera hen sen. En ursäkt tar inte länge att skriva, så de är rätt jävla uppenbart att personen just nu är en käpprätt idiot (ja iallafall betett sig som en!), och här sitter jag och ventilerar. 

Tack att ni orkar med mitt klagande, men är så less på folks jävla falska anklagelser och ändlösa skit snack! Ska fan i mig skaffa manikyr och sånt skit till mitten fingret - fan dags för de nu!