2

Få 100 kronor rabatt med denna kod + imorgon väntar början på resan!

Godkväll mina fina kittens! Har verkligen haft ont i magen idag och tror det kan bero på att jag ätit något som min mage kanske inte tål så bra vilket är pasta, jag smakade lite korv med makaroner för kan ibland tycka att det är genuint gott och om min pojkvän lagar mat till sig så bruakr det vara oftast det han kör på. Men jag tål ju inte riktigt snabba kolhydrater, eller rättare sagt så gör inte min mage det av någon anledning, den funkar bäst när jag äter långsamma koplhydrater och turligt nog är jag den som älskar de långsamma kolhydraterna framför de snabba. Vet att jag får ångra mig med mina undantag och det får lov att ske!
 
Förresten, har ett erbjudande också till er! Med rabattkoden LASHES får ni 100 kr rabatt så glöm inte att använda den om ni klickar in er på sidan och beställer från xbeauty, länkar finns under kollaget! <3 Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig för imorgon väntar en härlig resa till Borlänge med ungdomsrådet, har verkligen väntat för den här resan så ska se till att jag är utvilad imorgon och se till att jag inte missa något med packningen!
KOLLAGE: The lash effect! Xbeauty
 
Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett
Sponsrat inlägg
 
 
LIFE OF 100kr borlänge rabattkod resa xbeauty
4

LÄSARFRÅGA: Vad är en vlogg?

Hej alla fina! Den här läsarfrågan fick jag av http://nykterfyllekaja.blogg.se/ >> och här kommer svaret!
 
Vad är en vlogg?
Vlog är en kortform för video blog eller på svenska videoblogg. Alltså är det en blogg där video är det valda formatet. I en vanlig blogg är det bloggposter med text och bilder, jämfört med en typisk vlog där en ny post består av ett videoklipp. Vissa likheter finns med webb-TV, eftersom en videoblogg kan likna någon slags amatör-TV där en person via Internet når ut med någon form av personlig show där de till exempel diskuterar sitt favoritintresse eller sitt dagliga liv. Vem som helst kan nämligen starta en vlog och särskilt populärt är det att använda Youtube var genom jättemycket privatpersoner som vloggar via tjänar också pengar på. Tanken med Youtube var redan från första början egentligen att vilken användare som helst skulle kunna ladda upp videoklipp. Därför passar Youtube perfekt som värd för videobloggar och dockså därför Youtube är den största portalen på hela internet med främst syftet för vlogging.
 
Vad krävs för att kunna vlogga?
Egentligen krävs ingenting annat än gott om tid och en bra webb eller telefonkamera för att kunna spela in videoklipp. Sedan väljer du ett ämne, gärna något du personligen brinner för. Det kan till exempel handla om datorspel sport, komedi, musik eller bara om din egna vardag. För denna typ av blogg är det bara fantasin som sätter gränser. Enda man bör vara försiktig med är att utnyttja upphovsrättsskyddat material eller stjäla innehåll från andra bloggar. Det uppskattas inte. Syftet med en vlog är att skapa sitt eget innehåll, inte att stjäla andras. Dock är det tillåtet att inspireras av andra. Något som är oerhört populärt för vlog-formatet är att spela spel och filma sina egna reaktioner vilket otroligt många streamers gör. Den som har en rolig personlighet kan verkligen nå ut på det sättet också ut på andra håll på nätet. Andra utnyttjar sin skicklighet för att hjälpa andra med tips och trix i sin vlog.
Det finns många typer av videobloggar. Ett exempel är en motovlog som är en vlog som skapas medan man är ute och åker motorcykel. Uppfinningsrikedomen är stor och med dagens moderna trådlösa nätverk och bra mobila enheter är det inte längre svårt att dokumentera resor eller andra händelser i en videoblogg, sedan låta andra följa den via till exempel Youtube. Många vloggar också genom diverse sociala medier och olika sidor med stöd för bloggande också, det beror på vad man är intresserad av och vad man vill se!
 
Jag och vlogging
Jag har haft Youtube kanal i flera år och jag vloggade flrut endast då på youtube, jag har däremot delat sångvideos och andra videos jag har i min kanal. Anledningen till att jag vill börja vlogga igen är för att testa igen och mer seriöst denna gången, då jag sist gjorde det så var jag rätt ny på tubban och hade knappt någon erfarenhet av att ha en egen kanal och jag hade inte heller något större syfte med den flrutom att den förljt med mig alla dessa år och jag ser mer och mer anvädning av den varje dag! Jag vet att det kommer kräva jobb och därför tar jag det sakta och med tiden tills alla förberedelser är helt färdiga!
3

Idag kör vi en runda på 10 km!

Godmorgon alla kittens! Jag och Andy har just kommit in från våran härliga morgonpromenad som igår blev på 5,40km och Andy verkar vela fortsätta morgonsömen till och med efter denna morgons promenad som blev lite över 10km. Min kille verkade helt förvånad när han en dag klippte hunden och märkte hur stora lår hunden verkligen har och helt förvånat bara stirra på mig och utbrister
''Men herregud, hundens lår, dom är ju gigantiska bulor typ!?''
''Ja, det har nog med mina promenader att göra med'' svarar jag lite sådär småstolt.
Jag några gånger i veckan brukar se till att massera vissa av hundens muskler som inte blir masserade under mys och klappning, det här älskar ju han mer än någonsin oftast! Jag fick också fotat några härliga morgonbilder på vägen också som blir så himla fina när snön också ligger på marken.
Måste nämna att jag självklart hört vissa som säger att det är en liten hund och att han inte borde få så långa promenader där jag ändå går i bra fart och hunden får också springa lite om han vill stanna och nosa för jag har ju ett längre koppel till han så att jag inte ska behlva stanna vilket ger mig och han mer träning i princip. Jag har inte sett att hunden mår dåligt av det, och jag kan inte heller se hur han skulle må dåligt av att vara ute på längre promenader medan vissa låter sina hundar bli rastlösa i hundgårdar utan att ge dom den motionen dom behöver? Människor har alltid en naturlig talang att se det negativa före det positiva och jag verkligen förstår mig inte på detta när inget går emot djurets välbefinnande i exempelvis detta fall.
Kommer fortsätta denna morgon med att ringa diverse viktiga samtal och sen städa lägenheten då jag missade att städa igår som är min personliga lilla städdag. Godmorgon på er alla!
 
KOST & TRÄNING LIFE OF PETS andy haparanda lafggargårdens andy promenad runkeeper shih tzu shihtzupuppies träning träning och kost