0

10% av kattboxen går tilll katter som behöver hjälp

Hej alla fina kittens! Glömde ju nämna igår att kattboxen kom ju också, nu tyvärr heter ju inte Lucifer sitt förra namn mer för visa ju sig att det var en pojke och inte en flicka - men det spelar ingen roll för hade ju glömt och ändra innan den hann gå genom registrering! Känner att den här boxen var vekligen något som mina katter behövde, Zalita behöver godis för att jag ska kunna socialträna henne mer och Lillithy bara älskar leksakerna där det finns snören och svansar i som hon kan jaga. Lillithy blir för den delen också rena rama innekatten på vintern så hon behöver aktivering för hon går alltid upp i vikt så himla mycket också - this will be perfect! Dom var inte så intresserade av bollar och sådant, men det är mycket för att dom är vana med att hundens leksaker är dom som ligger på golvet lol. Om detta är något som intresserar Lucifer däremot så skulle det sitta som handen i handsken!
Kattboxen kom också helt perfekt, behöver med mig lite leksaker och åker ikväll redan med bussen och sedan med nattåget till Stockholm. Ska bli trevligt med lite fokus på att bara läsa en bok och sitta och dona på ett tåg, att åka tåg är riktigt trevligt så länge dom inte får stopp på vägen haha! Kommer vara lite nervöst att sen komma hem med Lucifer för det kommer nämligen bli hans första resa.
Visste ni förresten att när man prenumererar på kattboxen så går också 10% av pengarna till välgörenhet för olika katthem som tar hand och hittar nya trofasta hem till hemlösa katter? Tummen upp för att stödja detta, så alla ni som har katt och vill ge den lite mer kärlek till faktiskt en billigare kostnad och dessutom på ett simpelt sätt med service också (lol den kommer ju direkt i brevlådan ju!), så rekommenderar jag kattboxen. Pengarna går till välgörenhet för katter, din katt får massa leksaker och priset på grejerna överstiger alltid summan du betalar vilket är också bra för din plånbok. 
Man kan beställa kattboxen genom att klicka HÄR >>!
 

Kommentera här: