1

#jagröstar programmet i SVT

Hej alla ! Kolla gärna videon när jag möter Hampus om hur han blev vänster från att varit tidgare sverigedemokrat, en väldigt intressant minifilm som jag tycker är värd att ses - och sist men inte minst - varför anser DU att det är viktigt att rösta? Alla har ju vi våra olika anledningar och jag anser att #jagröstar för det är viktig i valdebatten liksom alla ungdomars och oss för att kunna påverka vårat samhälle! 
(Jag är ju med i samarbete med SVT och Fanzingo gällande valet i år :*) 
 
 
 
0

Snygga färger på bikerjackor!

Alltså omfg, jag dör! Kolla vilka snygga biker jackets - jag dog direkt jag fann dessa, kanske man ska införskaffa en då min bikerjacka gick sönder förra året? Älskar i allmänhet bikerjackets, och vanligtvis har man ju svart eller vitt men vill ju ha en i färg nu när det finns så snygga att välja bland!
Vilken färg tycker ni är snyggast? 
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 
 
 
0

Sneakers för våren - mina favoriter!

Hej alla fina! Nu är äntligen våren här och jag är i full rulle med att spana efter sneakers som jag ska köpa, men jag får fet beslutsångest och vet faktiskt inte vad jag vill ha, finns ju så himla mycket fina sneakers som man bara dör för att ha i skoskåpet! Jag är van med att ha svart men skulle gärna ha lite annan färg, gick runt på olika sidor för att spana och valde att ni får faktiskt hjälpa mig välja, haha - det här är mina favoriter från alla sidor och dessutom så söker jag ju såklart på REA då jag älskar hålla mig till budgeterad stil nämligen - mer pengar i plånboken skadar ju aldrig eller hur?

Vilka skulle du välja? 
 
Klicka här >> för att gå till Nelly!
 
 
Klicka här >> för att gå till Ellos!
 
 
Klicka här >> för att gå till Zalando!
 
 
LIFE OF MODE & STIL 2018 ellos freelance model kärlek livet mode nelly shoes shopping skor sneakers våren zalando