Follow
Sommarminnen: Juni månad
Under juni månad var jag i Stockholm och i Malmö vilket alla nog vet om, därför tänkte jag att jag tar upp de detaljer som jag inte tagit upp hellre som jagt anser är värda att skriva om och ha med sig då detta också är faktiskt min dagbok kombinerat med min antimobbningskampanj och mycket breddad ämne så vill jag ha med de mer personliga sakerna också såklart!

\n
\n
    \n
  • I juni 2018 var jag med om en rättegång som handlade kring betalning och avtal kring hunden. Jag har fått frågor kring detta, men då det är rättegång så ser jag inte anledning till att ta upp det på min personliga blogg heller pga att det är inte jag som är enda parten av den.
  • Jag följde med min mamma ut på stan. I november 2018 fick hon veta att hon har menieres sjukdom och kommer inte riktigt kunna resa på ett tag pga sjukdomen. Vi åkte tillsammans med pendeln och tunnelbanan och hann ta oss tid till att fika också och jag fick introducera chai latte till mamma också- vilket är min favorit på coffee house! 
  • I slutet på juni månad skulle jag åka för första gången till Malmö för tv programmet Jag Röstar som jag skulle medverka på, jag var såklart lite smånervös men det var ett litet äventyr i mitt liv jag är tacksam av att ha erfarenhet av! Men jag kommer ihåg hur jag hade svårt att komma på vad för kläder jag skulle ta med mig, och likt förbannat blev de varma skor i den varmaste sommaren ever.... Suck..
  • Jag  bada för första gången på 2 år i Stockholm! Det var inte direkt varmt men när jag kom hem i augusti så for jag och bada med hunden då det var de varmaste sommardagarna. Jag hade verkligen längtat efter att bada ett bra tag och morsan hängde också på.
  • Jag fika! Jag vet inte hur mycket som gick till fika och vill nästan inte tänka på det, men ibland kändes det som att jag praktiskt taget levde en stund på chailatte haha! Och massor med glass! 
  • Jag fick för första gången på 5 år en fin bränna på min hud, då jag har mest röda pigment i huden så resulterar det i ofta att jag blir mer röd än brun men denna sommar lyckades jag hitta en olja som gjorda gudomlighet för mig!
  • Jag började jobba på mina sociala medier igen sakta men säkert och har kommit bra väg in på det idag med också mitt egna företagande. Det känns skönt idag när man blickar tillbaka och ser vilken förändring det här faktiskt gjort att jag började då och har gett min tid till att fortsätta med det.
  • I juni hade jag rätt då hård återfall i mina ätstörningar igen, men jag surfa återfallsvågen rätt galant ändå tycker jag. Att försöka använda sig av smoothies till kosten och försöka ändå äta mer sallad och sådant som är råvaror funkade för mig bättre vissa dagar. När jag började med svt programmet så fick jag en positiv pusha med kosten också åt rätt riktning, så jag klarade det, äntligen!
Det här är det som jag och morsan fika på coffee house, det här är mintbollar men inte min favorit faktiskt kom jag på...
\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin