Follow
Trailer för valprogrammet
Hej alla fina kittens! 
Äntligen är dom ute - alla de avsnitten som vi ivrigt vänta på att få se som är produktionen av Jag Röstar programmet som jag nu nämnt med jämna mellanrum i flera månader också här på bloggen! 
 
Sveriges Röster och Fanzingo lanserar ett nytt valprogram för unga förstagångsväljare i samarbete med SVT. Dusan Marinkovic från Malmö och jag från Haparanda har som uppdrag att hitta 100 förstagångsväljare var och få dom att rösta i valet. För att göra det lite svårare har Sveriges rösterprofiler dvs jag och Ducan bytt stad med varandra - till städer vi aldrig besökt förut. Med hjälp av den samiska artisten Natalie Carrion som programledare upptäcker vi nya kulturer, nya smakupplevelser och brottas med förlegade fördomar och sanningar. Här möter vi också förtvivlan, politikerförakt och en känsla av utanförskap som binder dom bägge städerna samman, men också ungdomar med förhoppningar om en bättre framtid på båda orter.
 
Haha såklart jag redan har kollat alla avsnitten som man kan lätt kolla på en break på en kvart då dom är i korta avsnitt! :) Ni kan se hela serien genom att klicka här >> så kan man se TV tablån här >> på när det också sänds i TV med mer som kommer som uppföljning till programmet också :) 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin