Follow
Budskap för julen
 
God jul på alla er kära!
Jag vet att inläggen kommit upp med långa mellanrum - men om någon vill byta livets aktiviteter och tumult ibland med mig så skulle det vara välkommet haha! Mina dagar är alltid fullspäckade, totalt nya saker som händer hela tiden och ibland känns det verkligen som att tiden knappt räcker till - sömn existerar inte liksom för mig ibland! Men jag tänker såklart komma in och önska er en god jul - samt ge lite lovord för denna dag!
 
Julen för mig är en tid som visar något som jag ser många göra: man tar hänsyn till varandra på julen - men sen glöms det bort. Varför? Jag tycker julen ska vara den påminnelsen till hur vi alltid ska vara mot varandra, för att kunna få belöningen nästa jul för att man varit en så bra människa som man kan! Men en annan sak jag också ser, är att många som alltid bryr sig om andra glömmer bort sig själva!
Jag vill att vi alla denna jul ska tänka på att inte bara under julen ha värmen i våra hjärtan så starkt att vi visar den och att vi behåller den andan för resten av året också och inte glömmer bort var vi står! Julen är härlig och underbar för att så otroligt många tar hänsyn till varandra mer än vad man annars gör - tänk hur världen skulle se ut om det ALLTID var jul då? Kan vi inte försöka hålla den andan till att alltid inspireras av den styrkan att vi KAN vara bra människor och bibehålla den egenskapen lika starkt året runt om som på julen? Hur mycket skillnad kan vi inte göra genom att låta dey goda gå först i våra hjärtan?
 
Det är något jag ska påminna mig själv om, att de misstag jag gort detta år ska jag se till att jag rätta, finns det någon att be om ursäkt till så gör jag det nu idag - för att kunna ha ett bra kommande år! Den där värmen försvinner inte bara, den kommer man ihåg både hos sig själv så som andra också minns och jag vill att vi ska utgå från att alltid vara våra bästa jag:en - och glöm för fasen inte bort er själva heller - älska er själv så som ni älskar andra och tvärtom. Låt julen inte bara vara jul, låt det vara en varm inspiration och vägledning till att vi alltid kan vara goda - för kan vi det på julen kan vi vara det hela livet ut!
Låt det bära och inte brista - och var ljuset i mörkret med andra. Vintern är inte över efter julen - så håll om varandra in på det nya året och kämpa tillsammans för ett återigen bättre och varmare jul nästa år.
Vi är grymma! Älska, förlåt, förstå, förklara och älska mer!
 
God Jul på alla fina! 😍
 
 
Follow my blog with Bloglovin