Follow
"Ni förstörde mig"
Idag fick jag in en egen insändare från en tjej som varit utsatt för mobbning, det är så otroligt viktigt att ta upp och prata om - finns det fler som vill också dela med sig får ni jättegärna göra det - om ni vill så hör av er till mig på Instagram här > !
Texten är skriven och inskickad av vackra Emelie:

" När jag var yngre blev jag mobbad på gymnastiken av tre tjejer.

Jag brann för gymnastiken och där var min fristad. Det skulle vara det iaf.. Två var lika gamla som mig och den tredje ett år yngre. De förstörde min fristad, min självkänsla och mitt förtroende. De fick mig att må så oerhört dåligt att jag kunde gråta efter träningarna pga hur de var mot mig. De retade mig, de hånade mig, de skrattade åt mig och de härmade mig. Jag tror nog inte att dessa tre förstod eller förstår hur mycket dom skadade mig. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte ens att de brydde eller bryr sig om det. De tre populära tjejerna mot mig, den udda, blyga och osäkra personen. Och de gjorde allting värre.

Ingen märkte eller brydde sig om hur de behandlade mig, de bara skrattade med. Jag vill bara gå fram till dom och berätta face to face hur mycket dom förstörde mig, hur mycket de förvärrade allting.

Alla som får veta min historia berättar bara hur fina dom är och allting. Det gör mig så ledsen då de känns så falska. Dom kanske inte är sådana idag, men jag har aldrig ens fått ett förlåt från någon av dom tre.

När jag arbetstränade på Scorett i Kristianstad förra året så kom en in med några kompisar. Då var det bara hon, inte hon med någon av de andra utan det var bara hon. Jag fick en grov panikångestattack så jag var tvungen att gå ner på lagret och fick jobba där nere i över 2 timmar innan jag kunde lugna ner mig och kunna andas. Som tur var så hade mina kollegor extremt mycket förståelse och lät mig vara där nere och jobba tills jag kände att jag klarade av att gå upp igen.

Om dom bara visste hur de fick mig att må och hur jag fortfarande mår idag när jag tänker på dom och det är ännu värre när jag ser dom. Jag är verkligen livrädd för att kanske se dom på stan. För varje gång jag ser dom blir jag bara påmind om hur de fick mig att må. Hur min självkänsla, självförtroende och självrespekt krossades.

Ni förstörde mig. "

Här är en bild på Emelie! 
Ni kan följa hennes Instagram HÄR >

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin