Follow
Resan från Umeå
Så, då har man kommit fram till Stockholm igår och har dessutom också hunden med mig - var riktigt kul att få se när han träffa de andra hundarna som finns här då Andy (min hund) är också mer van med katter än hundar generellt då han hela tiden hänger med katter också i hushållet. Riktigt bra att han får hänga då med lite andra hundar också. 
 
När jag åkte från Umeå var jag dock tvungen att boka en ny resa ned - jag hade tur att jag iallafall att det var sista minuten som gick och att jag hade nog med pengar också på kontot för att göra det  - tåget jag hade bokat och hade biljett på åkte ju från Luleå men då de gällde en annan rutt som inte passera Umeå så var jag glad att jag kollade upp det många timmar innan - jag är lite av en sista minuten människa men det som är bra är att jag har alltid en magkänsla då något inte känns rätt. Så jag gick till busstationen redan där vid 5 tiden på eftermiddagen så såg jag att tåget gick tidigare - what? Ringde till SJ. Happ. Ny biljett då - fett snopet att behöva göra det liksom... 
 
Resan ned gick iallafall superbra - jag fick också en ny v'n på vägen! Jag och hon klickade jättebra med varandra och började snacka om allt möjligt - riktigt kul och så kunde man hålla sig vaken en längre stund på natten också då vi åkte i en djurkupé där vi var fler som också hade hundar. Det är ju första gången någonsin som Andy också åker med tåg - aldrig gjort det förut för sist då vi åkte då jag skaffade honom så var det flyg som gällde. Tycker inte om att riktigt ta hundar eller djur på flyget dels för att det är trångt och dels för att det stressar upp dom så mycket och känner inte alltid mig så pigg att behöva droga mina djur bara för att jag ska lyxresa i luften - då föredrar jag tågen istället! Så härligt att resan gick bra och härligt att vara nere i södra sverige också som jag tänkt åka till hur många gånger som helst!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin