Follow
s8 = sönder!
Hej alla mina fina kittens! Jag har haft fetaste oturen, jag tappade min telefon i Luleå på marken så att skärmen sprack på sidan (den hade redan en spricka på kanten men nu blev den ju mycket värre) och nu när jag ko hem och skulle ut med hunden så taooade jag telefonen igen och hela skärmen sprack, så nu sitter jag med en reservtelefon som jag fått låna av min kompis. Tycker att det var tur att jag fick låna en s8, likadab som jag har 2 nu av sönder och måste skicka in på lagning - lika bra att bara skicka in dom och har ju försäkring så inga problem - ena telefonen är helt betald för också för den delen. 
 
Jag sitter just nu samtidigt när jag bloggar och deltar i mitt ungdomsrådsmöte så kommer bara lägga in detta som ett supersnabbt inlägg  - kommer också förvarna er om att jag ska också åka ned till Stockholm men kommer uppdatera bloggen riktigt mycket delvis också för att jag inte har alla mina andra appar (förutpm snapchat, instagram och facebook och bloggen då) som jag annars skulle haft och också fördrvit min tid med.
 
Må bra måndagen blev inte heller av igår pga detta med när telefonen gick sönder. Fett otur och kommer nog skjuta upp den må bra måndagen till en annan dag denna vecka pga att detta blev som det blev så jag kommer lägga upp en omröstning på min instagram idag om det (heter Heiduskaja där också så ni vet om ni vill följa mig där på mina händelser). Nu ska jag ge lite mer attention till mötet men återkommer med fler inlägg!
 
Vad tycker ni om den nya juldesignen förresten?
 
 
Anonym

Ihana 😍

Anonym

Ihana 😍

Suzanne

Fasen vilken fin design :D

Svar: Tack så mycket! :)
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin