Follow
Stressig natt
Hur kommer det här sig alltid och varje gång jag iväg och resa? Jag ska åka ned till Stockholm den 10e december och innan det så ska jag på en avslutningsmiddag med SVT också - har verkligen saknat det gänget också som jag var med och producera programmet Jag Röstar tillsammans med - men när det kommer till att planera och inte vara e tidsoptimist så lyckas jag aldrig.
Jag är världens sämsta tidsoptimist. Det slutade med att jag kommer få dygna denna natten för att hinna städa färdigt, gå ut me hunden och dessutom packa färdigt och se till att jag också får med mig allt.
Desstuom ska jag också till stan med grannen också på morgonen så det här kommer blir liksom världens stressigaste och tröttaste dag - och jag lovar, jag kommer behöva köpa energidricka även om jag har slutat med det så kommer jag inte klara mig hela resan ned till Umeå denna dag och hålla mig pigg ens något på resan. Jag ska också ha med mig hunden då han kommer få också komma med hela vägen ned till Stockholm! Ska bli kul att se hur han reagerar på storstan förresten! :D 
Nu ska jag skynda mig att packa så jag hinner! Puss och kram på er!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin