Follow
Bloggtorka? 6 snabba tips!

Vi alla har säkert upplevt bloggtorka någon gång, och här är 6 snabba saker man kan göra för att undvika sitt bloggtorkande oftare för att bedriva den bättre!

Topplistor. Exempelvis “Sveriges 5 bästa balsam för färgat hår”. Gör en lista med produkter och skriv några korta meningar om varje. För varje produkt skapar du en textlänk som leder direkt till produktsidan hos annonsören.

Personliga rekommendationer. Skriv om en produkt du tycker om. Beskriv varför du gillar produkten. Ta upp både fördelar och nackdelar, det upplevs mer trovärdigt. Använd gärna egna foton på produkten. Avsluta med en textlänk som länkar direkt till produktsidan hos annonsören.

Produkttester. Testa en produkt som är intressant för dina besökare och skriv om dina erfarenheter. Använd gärna egna foton på produkten. Avsluta med en textlänk som länkar direkt till produktsidan hos annonsören.

Produktjämförelser. Testa flera liknande produkter och jämför resultatet. Beskriv fördelar och nackdelar. För varje produkt skapar du en textlänk som leder direkt till produktsidan hos annonsören.

Köpguider. Beskriv vad man bör tänka på när man köper en viss produkt. Exempelvis “5 saker du inte får glömma när du köper mobiltelefon”. Avsluta med textlänkar till butiker som säljer produkten du skriver om.

Kombinera produkter. Skriv om hur man kan använda en produkt tillsammans med en annan. Exempelvis vilka plagg man kan kombinera för en snygg outfit. Ha en bild och kort text för varje plagg och länka till plaggets produktsida hos annonsören.

Lol, hade lite tråkigt idag och tog och gjorde den hör bilden, tycks? Lel, oroginalbilden är tagen från Fanzingo men den är omgjord av mig. Åh, jag undrar såklart detta av er också (se nedan!)! Var snälla och svaa i kommentar så blir jag superlycklig!
 
 
Follow my blog with Bloglovin