7

Bloggtorka? 6 snabba tips!

Vi alla har säkert upplevt bloggtorka någon gång, och här är 6 snabba saker man kan göra för att undvika sitt bloggtorkande oftare för att bedriva den bättre!

Topplistor. Exempelvis “Sveriges 5 bästa balsam för färgat hår”. Gör en lista med produkter och skriv några korta meningar om varje. För varje produkt skapar du en textlänk som leder direkt till produktsidan hos annonsören.

Personliga rekommendationer. Skriv om en produkt du tycker om. Beskriv varför du gillar produkten. Ta upp både fördelar och nackdelar, det upplevs mer trovärdigt. Använd gärna egna foton på produkten. Avsluta med en textlänk som länkar direkt till produktsidan hos annonsören.

Produkttester. Testa en produkt som är intressant för dina besökare och skriv om dina erfarenheter. Använd gärna egna foton på produkten. Avsluta med en textlänk som länkar direkt till produktsidan hos annonsören.

Produktjämförelser. Testa flera liknande produkter och jämför resultatet. Beskriv fördelar och nackdelar. För varje produkt skapar du en textlänk som leder direkt till produktsidan hos annonsören.

Köpguider. Beskriv vad man bör tänka på när man köper en viss produkt. Exempelvis “5 saker du inte får glömma när du köper mobiltelefon”. Avsluta med textlänkar till butiker som säljer produkten du skriver om.

Kombinera produkter. Skriv om hur man kan använda en produkt tillsammans med en annan. Exempelvis vilka plagg man kan kombinera för en snygg outfit. Ha en bild och kort text för varje plagg och länka till plaggets produktsida hos annonsören.

Lol, hade lite tråkigt idag och tog och gjorde den hör bilden, tycks? Lel, oroginalbilden är tagen från Fanzingo men den är omgjord av mig. Åh, jag undrar såklart detta av er också (se nedan!)! Var snälla och svaa i kommentar så blir jag superlycklig!
 
 
LIFE OF TIPS! 2018 Inspiration blogg bloggtorka februari inredning inspo mat vinter
2

Resultatet av kladdet

God kväll Fina!  Har varit jätte upptagen med att sköta mailkontakt och planera de sista mötena innan jag åker ned till Stockholm för att ha diverse plåtningar. Har också testat på nya sminkningar en del och denna gång kladda jag runt lite och kom fram till att jag skulle ta och lägga upp det lilla jag kom fram till med resultatet. Inte nog med att jag inte hade någon aning om vad jag skulle sminka eller så - det blev bara på måfå men kanske inte en dålig idé att göra sig av med smink innan det går ut sista datumet genom att ta och testa på nya tema sminkningar?
Vad tror Ni? Kan det vara intressant kanske att se tutoruals på det? Kommentera! 
0

2 veckors hjärnskakning

Hej fina! Äntligen börjar jag tillfriskna helt från min hjärnskakning som jag haft nu i två veckor, det här har tagit rätt länge och läka och är som sagt inte helt och hållet återställd men det kommer bli helt bra! Under tiden som jag haft denna hjärnskakning har jag haft den där man slagit i bakhuvudet och jag har fått lida av lite minnesförvirring, första veckan var värst. Jag kunde vakna upp i ett helt annat årtal och hade jättejobbig när jag om till visa sakta varje dag när jag bläddra igenom almanackan. Det fungerade relativt bra men har lidit av jobbiga panikattacker faktiskt från det och även om jag får dom annars också så var dessa sådana jag inte alls kunde hantera. Jag glömde bort mina partner och kunde flippa ur och inte på tal om att man ska inte spänna skallen och sen svimmade jag också från och till. 

Tur att det är bättre nu och allt går som det ska, har saknat att vara på spåret igen och har fått återgå till surfandet igen också. Kan säga att att en liten sociala medier paus skadar inte ibland och denna var förtjänt, haha har sovit också mycket så denna helg ska jag se om jag ännu orkar fara förbi mina kompisar och hänga på kvällen innan jag sedan drar iväg till södra Sverige igen! 

Har även varit med på ytterligare intervjuer och dessa kommer snart komma ut, försöker fixa de sista innan jag tar och packar ihop och åker så allt kommer vara okej sen när jag åker. Kommer iallafall idag gå runt med hårmasker och blanda ihop mina egna av lite oljor, städa och plocka ihop mina kläder (ni har ingen aning om hur förjävlig det ser ut i sovrummet...) och lägga dom i varsin påse och har ju mcyekt underkläder som är för dansandet och dansjobbet och dessa tappar jag alltid bort i alla andra kläder så nu idag ska diverse plagg få egna hyllor!
Vad händer i era liv just nu?

Foto av HaparandabladetLIFE OF 2018 bdc hjärnskakning kärlek livet minnesförvirring