Follow
Försöker vara duktig
Jag verkligen varje dag kämpar med att höja min livskvalité, några små saker som jag skriver in i min almanacka att uppfylla och se till att klara av att göra och se till att planera framåt och följa mina scheman som jag sätter och försöker lova till mig sjävk att hålla. Något jag verkligen blivit bättre på att är att faktiskt  begränsa min tid och räkna ut och aceeptera att det finns inte tid för allt, men man kan göra så myclet för att höja livskavlitén annars också som att uppfylla små önskningar eller mål man har i livet i småsteg.
Jag tog knappt 5 minuter sedan och beställde mina silverörhängen som jag vela ha så himla länge till mina öron, jag har ju 8 hål i dom och verkligen velat ha dom länge och trodde inte att dom skulle vara så himla billiga så jag tog dom och dessutom så gick det bara på 120 spänn!? Inte illa alls. 
Här är 3 saker jag hissar som man kan göra varje dag för att öka livskvalitén!
1. Matrutinen
... nu fattas bara motionen och den ska vi också tillägga så småningom så att ni inte behlöver vänta för länge på det hehu. Jag har fått in en bra rurtin med frukost lunch och middag som också är en hälsosam kost som jag känner att jag verkligen mår bra av. Det har gett mig mer än vad ni kanske kan ana och det må jag säga ger miog mer energi till att orka göra saker och jag käner mig finare med den livsstilen också och mer hälsosam och känner att oron för viktens obalans inte är lika nära och inte behöver heller ''tänka'' på det i varadagen då allt går som på automatik!
Att ha en bra matrutin är viktigt för hälsan, och även jag som haft ätstörningar är det extra viktigt för!
 
2. Daglig schema
Lista upp dina viktigaste saker som du vet att du behöver, måste göra och även om du inte skulle orka göra dom skriv ned det ändå. Jag brukar utgå från att ha nedskrivet mellan 5- 10 saker per dag som jag sla lyckas göra, det kan vara så enkla saker som att svara på mejl, dela i sociala medier, jobba en timme med projekt eller gå på en motionspromenad i en timme för det kanske behövs. Det gör att jag inte bara sitter och kollar på serier och latar mig utan fasktiskt gör något som ger mig en känsla av att jag gör något värdefullt med min tid. Otroligt viktigt för att kunna höja sin självkänsla också varje dag, man klarar av det! Sen markerar jag såklart med en markeringspenna alla de saker jag utfärdat under dagen, och plockar på med nästa dag att markera av det jag hinner med.
 
3. Håll dig fräsch
Att borsta tänder, ta på sig finare kläder, shoppa lite och unna sig själv är inget dåligt det heller, även om det kan kosta pengar så bli inte för shoppingbberonde, men glöm inte heller att köpa något åt dig själv som gör dig glad och som du mår bra av! Otroligt viktigt för dig!
Jag sköter ansiktet varje dag med krämer och samma med min hy, oljar in håret rutinellt, ser till att fräscha upp mig så jag känner mig finare och nu som idag har jag lovat att unna mig att beställa in sånt jag vill ha flr längesedan tex örhängen till alla mina piercade ytor på örpnen jag har, samt spara pengar till min minnestatuering som jag snart har sparat färdigt till t.om! Ska bli spännande att ta en ny tattoo också, och det kommer göra mig bara gladare faktiskt!!!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin