Follow
Hårgodis för natten
Hej fina, sitter och spanar på lite hårgodis mitt i natten nu innan jag ska bege mig och lägga mig (börjar ha så ont i huvudet att jag verkligen måste och måste ju fixa mitt dugn också och jag är ju på god väg så). Jag är jättesugen på shopping och ska snart beställa lite oljor för håret, dels för jag vill testa lite nytt men också lite av de jag tyckt om förut! De här två ovan är de oljorna som jag ör jättesugen på att testa på faktiskt! Jag har också ett litet erbjudande till er;

Klicka på min länk HÄR >> för att få 100 kr rabatt på din första order hos Lyko.se som jag beställer ofta från och som är en av Sveriges största butiker för skönhetsprodukter!

 
Vänster bild
Kardashians har ju på senaste året släppt ut en hel del kosmetika och skönhetsprodukter och jag är nyfiken verkligen på deras smink men främst för håret, ska testa denna iallafall och se om den passar mitt hår! Hört att den ska vara bra!
 
Höger bild
Den här ska tydligen ge skyff åt varje hårstrå och ska också kunna användas till styling, känns som att kanske kan vara bra för dels min sidecut som håller på att växa ut som ogräs och är bökig som bara den, vaknar upp ibland som en rejäl dynamitharry igen!
 
Vill tipsa om de andra oljorna jag också köpa in som är några av mian små favvisar, här är dom! Länkarna finns under bilderna och här är numreringen på vad de är bra för och vad de gör också då jag vill tipsa om dessa till er! :) 
 
1.  
Älskar den här för att den är vegansk och för att den också kommer med en pumpflaska, man behlver bara dra en pump och det räcker vilket känns fiffigt att även ha med sig i handväskan. Det är en återfuktande olja som infunderats med ren ekologisk arganolja för smidigt och frizzfritt hår!
 
2.  
Den här är en mist som är perfekt för att den reparerar och återställer skadat tunt hår. Uppbyggd av lättabsorberande fina molekyler och den ger också UV-skydd vilket kan vara perfekt också för våren när solen kommer fram och är stark!
 
3.
Ni vet ju vilket stort fan jag är av uråldriga recept och knep för håret och här är en av mina favoriter! Med en lyxig blandning av arganolja, sötmandelolja och sliv stärks och skyddas håret samtidigt som hårfärgen bevaras, perfekt nu också när jag har färgat håret rött! 
 
4. 
Den här är perfekt om man har ljust hår! Själv är jag naturligt rödblond men jag har nu färgat håret med henna, men den här kan man använda för att slinga med och blonda slingor till rött hår är lite av min idé jag tänkt köra på här nu när det är vår! 
 
1 / 2 / 3 /
 
Mira Nuskinen

ÅH TACK!!! <3

Svar: Varsågod! <3
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin