Follow
Rädda en tråkig fredag!
Hur räddar du en tråkig fredag där det känns helt hopplöst och meningslöst eller orkeslös att göra något alls samtidigt som man vill ändå göra något annat än att slöa i soffan? Så här brukar jag lösa det!

1. Kolla DIY videos på Youtube och få inspiration därifrån till att göra något kul hemma av något man redan har.

2. Testa något nytt tex nya danssteg man kan se på tubban eller vlogga en egen Youtube eller snapvlogg eller vad som helst där du delar något och kan skapa diskussioner kring.

3. Gör en planering med höst 1 mål du ska uppnå till kommande vecka och försök hitta inspiration till att utföra det.

4. Har du en sida hos dig som du i använt på ett tag, en kreativ sida? Tänk efter vad du brukade göra början var liten tex pyssla eller virka eller bygga något och väck barnet inom dig och gör det igen. Du kanske finner mer inspiration bara du börjar?

5. Bli snygg, träna hemma litegrann medan du lyssnar musik och ta efter det en härlig dusch och sen vila ned i soffan. Bra tidsfördriv p h hälsosamt.

6. Laga mat eller smoothie eller något annat gott. Att göra egna snacks är kung och det kan man såklart byta ur mot en godislördag. Gör det med en vän du bjuder över så kanske det blir ännu roligare - ni kan ju passa på att ha filmkväll samtidigt när ni ändå ska käka sen.

7. Gör en budget för en resa och starta ett sparmål så att du har något att se fram emot och jobba för. Det kan ge dig inspiration till att få idéer på hur du ska nå ditt mål och därmed något att göra åt tråkiga helger.

8. Öva på att sminka dig eller något du är redan bra på. Det kan göra att du känner dig nöjd och du gjort något du är ändå bekväm med och inte för utmanande. 

9. Knyt en ny kontakt genom sociala medier. Att lära känna nytt folk gör att vi inte känner oss ensamma även om vi inte just då vill fysiskt umgås men ändå ha en ny potentiell vän och något intressant att göra.

10. Lägg upp en budget på saker du vill shoppa nästa månad eller denna och följ den så du har nyår att se framemot. Bara att något känns roligt höjer humöret och med det får du kanske inspo att göra något annat.
Bild av Fanzingo

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin