Follow
Recept: Nyttig snabbfrukost
Godmorgon mina fina läsare! Har fått frågor några gånger nu på min instagram >> på vad det är för recept jag har till mina olika smoothies som jag gör varje morgon som jag publicerar på min insta-händelse (de som är nyfina på mer av min vardag och updateringar, följ mig också på instagram!) så tänkte att det kanske kan vara kul att jag uppdaterar dem här på bloggen också så kan alla ta nytta av recepten om man vill testa sig fram! 
 
Det här behöver du:
1, äpple, 1 tsk macapulver, 2 mandariner, fryst hackad spenat 50g, 1 päron, 2tsk honung, mandelmjölk
 
Gör såhär:
Hacka äpplet, päronet, mandarinerna till lagomt små kuber så de ej fastnar i mixern, tillsätt sedan resterande och kom ihåg att tillsätta mandelmjölken successivt om du är osäker på hur mycket du ska ha. 
Om den blir krämig under tiden du blandar, tillsätt mer mandelmjölk - det här är något jag tycker man personligen får lära sig individuellt för jag är aldrig nöjd med mått då det kommer till vätska till smoothies lol!
 
Voila! färdigt! Det bästa med den här frukosten är att den håller en riktigt pigg hela förmiddagen, och den som inte yycker om spenat borde digga denna smoothie och ändå få i sig de goda näringsämnen som spenat innehåller då det ändå inte ger den ''höiga'' smaken som många hävdar att den har. Macapulvret är episkt bra att ta på morgonen också som en fräsch start på dagen och rekommenderar den starkt!
 
 
Lars Gustafsson

Bra du skriver och tipsar på bloggen också. Jag har inte Insta

Svar: Kanske borde testa att skaffa? Det är riktigt roligt att ha! :D
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin