Follow
Svt och resten av oss medverkande
Godmorgon kittens! Idag väntar en lång bussresa för mig, kommer verkligen se till att jag får med mig packat allt jag behöver för har inte sovit så bra inatt för är så orolig att jag inte vaknar av väckarklockan lol, jag är iallafall glad att jag lyckats börja vakna till dom men paniken om att inte göra finns ju såklart där! Har myst med hunden och två av katterna i princip hela morgonen och kan gott säga att jag hade kunnat stanna kvar på soffan för att mysa längre innan jag slet mig upp. 
Ni har säkert hängt med i svängarna där jag är faktiskt med och medverkar i ett program som kommer visas bland annat på SVT play - och det är dit jag ska åka idag - till *hemlis* för att träffa teamet till inspelningen och också de andra som ska medverka. Det här kommer bli grymt och vet inte alls vad dessa kommande dagar har att ge men gissar starkt på att det kommer bli superkul - jag är iallafall jättetaggad för att få träffa fler av mina andra jag kommer jobba med och såklart kommer jag blogga och uppdatera därfirån också! Det kommer bli imorgon och kommer bli skönt att sova ut natten i en säng för det har jag nämligen inte hemma ens! Jag sover på soffan lol så alltid jag sover i en säng känner jag mig som en riktig gudinna, haha på tal om annat!
Ni kommer väl ihåg förresten att också delta med eran åsikt med vad ni tycker är viktigt just där ni bor, vad skulle ni förändra?, Vad skulle du skapa om stan till?, Vad skulle du tänka på som du inte tycker politkerna tänker på nu? Ja det finns jättemycket och vi vill ju också höja allas röster, så alla som främst är förstagångsväljare, dela din dikt, musik, eller bara en vlog på vad du tycker är viktigt för dig i din kommun eller vad som skulle få dig att rösta i valet och hashtagga ditt inlägg med #sverigesröster
Ska börja packa nu det jag ska ha med mig, måste komma ihåg allt när jag inte kommer vara hemma på någon dag och sova på hotell eller vandrarhem (vi får ju se vilket det blir). Skriver mer sen och kör hårt för det är en ny vecka, nya möjligheter!
 
Anonym

Jag skulle kunna sitta med Sverige som Simcity spelet kanske? Lättast att förändra världen så. Nämen jag kommer rösta för stora förändringar i nästa val.

Svar: Hahahah fan de haded vart enklare kanske :D Ja det kommer bli intressant hur det blir faktiskt också bland flrstagångsväljarna!
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin