Follow
Antimobbningsaktivism i natten
Så jag kan inte sova för att vara helt ärlig! Jag sitter och planerar min tid, antimobbningskampanjen jag driver här på bloggen går bättre och det börjar ta fart med mer aktivism och det är en fråga som verkligen berör många! Teamet och jag gör allt vi kan för att gruppen ska få så bra stämning som möjligt. Vi rensar ut fejk konton, troll, taskigheter och försöker skapa en trevlig och trygg atmosfär där alla som delar liknande om inte exakt samma erfarenheter kan mötas någonstans på Facebook som känns som en tryggare plats för oss.
Den underbara stämningen som finns redan i gruppen bland medlemmarna är verkligen underbar och den växer hela tiden med fler som söker sig till delaktigheten och gemenskapen. Ingen ensam ska behöva vara ensam där.
Vi har satt gruppen som en support grupp - meningen är att vi bryr oss. Vi vet hur det är att vara utanför och vi vet hur det känns att kanske inte alltid ha makten att bli hörda och då vi blir det så blir man inte tagen på allvar och någon ska direkt vara där och trycka offerkofta-skiten i ansiktet på en. 
Att se gruppen utvecklas och alla mötas och så glada ansikten som kommit upp till oss k teamet och tävlar oss betyder så himla mycket! Vi är tacksamma att alla som vill och vågar stå upp emot mobbning kan göra det och supporten man får av även de som inte vågar kanske än tala ut men bara genom att visa att de stödjer gruppen och är emot mobbning genom att bara vara med 💖
 Alla som vill visa stöd för antimobbningskampanjen,gruppen eller har varit utsatta själva är hjärtligt välkomna att klicka här >> för att gå med 💖 
 
 
 
 
</div
Lars Gustafsson

Ett behjärtansvärt ni i gruppen utör mot mobbing pennalism den är så jäkla utbredd i vårt samhälle. Inte bara bland barn och ungdomar utan vi jäkla vuxna som ska visa vägen.

Svar: Det finns ju liksom överallt och det är otroligt vikitgt att man jobbar aktivit mot det tillsammans! <3
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin