Follow
Fotoprojektens utmaning: Nude Fine Art
Tänkte berätta lite mer om vad det är för fotoprojekt som jag har börjat med. Varför jag kallar det för projekt är för att jag samtidigt utmanar mitt eget självfötroende hel del då jag ändå närvarar på plåtningarna. Efter mina ätstörningar som gått upp och ned som jag talat en hel del om här på bloggen, så har det också resulterat i att när jag lyckades hålla min vikt där jag är nu så resulterade det i massvis med löshy. Denna löshy har jag verkligen velat få bort och det har tagit sitt tag och jag har verkligen lagt ned tid på att också ta hand om min hud så att den drar åt sig mer och jag har lyckats. Jag kände själv att jumer min löshud försvann så höjdes mitt självförtroende också, när jag blev ''fastare''. Men inte nog, jag kan inte sitta och gå bara på utsidan, om jag verkligen vill ha en bättre självkänsla måste jag jobba mer för det och så som jag fungerar så handlar det om att faktiskt utmana sig själv och ödena.
Jag har alltid fått höra att jag är fet, ful eller att jag tror att jag är något (med såklart negativt uttryckt) och det har såklart fått mig sedan unga år känna mig vilksen kring vad jag tycker om mig själv, jag har aldrig tyckt att jag ser kanske ful ut, men jag känner mig inte fin. Det är som att insidan känns som att den ruttnar på mig för det känns ibland att de imperfektioner folk klagade på då för att trycka ned mig, finns inte idag men ändå kan jag se dom, och jag vill få bort den känslan. Att stå framför kameran betyder att man ska släppa loss, man ska tänka såklart på att göra det ordentligt, men det höjer iallafall min självkänsla för jag vågar bara vara, köra och vara nöjd över den kropp jag har. Det är ett viktigt livsprojekt för mig, som jag bara tror att jag kan växa mig själv starkare genom som person, karaktär men också min sjävkänsla! 
Många tycker det verkar horigt, porrigt och väldigt blottande, men har man någonsin tänkt på att det liggeri betraktarens ögon också? alla vi har en egen uppfattning av olika typer av konst, modellande och plåtande det är också konst, kroppskont. Jag ser det från ett perspektiv där man undrar vill man säga med bilden egentligen, ska den visa sensualitet, längtan eller bara oskyldig skönhet? Skulle kunna diskutera hur mycket som helst om det, men inget slår däremot faktumet att när jag gör något som jag tycker är kul som jag vet höjer min självkänsla och får mig till att leva ett bättre liv jag anser är bättre, sluta försök tynga ned det med skällsord - alla gör olika saker för olika skäl - förutom de som bara trollar på nätet.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin