Follow
Missa inte SVT i Haparanda!
Bild av: Fanzingo
Hej fina! Är peppad för imorgon för då kommer jag möta upp teamet jag samarbetar med från SVT, vi ska vara på Tornedalsskolan i aulan imorgon den 30 januari, där vi  presenterar programmet som kommer sändas även i SVT play, vi kommer vara där mellan 10.00-16.00 så glöm inte det!
 
Vad är detta program?
Projektet heter #sverigesröster och är ett samarbete med mediahuset Fanzingo i Stockholm och SVT som är en programserie som kommer sändas senare i år i SVT play. Tanken är att höja valdeltagandet i två av landets kommuner som är Haparanda och Malmö -  och det är detta program även jag kommer delta i!
 
Liksom jag kör med min kampanj så är faktumet att ALLA har berättelser som behöver egentligen etablera sig i de sociala medierna för att synas, därför kommer vi också ha videobås tillgänglig på plats imorgon där alla är välkomna att berätta sin helt egna berättelse på ett enkelt sätt då vi vill även ha hjälp av er för programproduceringen. 
 
I övermorgon kommer vi även ha workshops som innefattar en kurs i mobilt filmande samt hur man kan utveckal sitt berättande - vi bjuder såklart på kaffe, thé och mackor och hoppas många vill komma och ta chansen i händerna när den är här! Imorgon ses vi i aulan hoppas jag!
 
Mira Nuskinen

åh men vad kul!!!!

Svar: Jaaa! :D <3
Heidi Scythe

juha

så coolt, ska du bli tv köndis?

Svar: Haha jag vet inte, kanske för en stund :*
Heidi Scythe

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin