Saknar trillingnöten

Hej alla fina! Tog chansen till mig igår kväll att äta choklad, jag har lidit av så mcyekt ångest varje gång jag äter godis och jag. Ejrlgien försöker att hålla livsstilen hälsosam men jag måste alltid tänka på att jag har ätstörningar och är alltid i nuläget rädd för att gå upp i vikt eller att tappa kontrollen och sjukdomen tar över igen- för nu har jag gått ned över hälften av min kroppsvikt. Jag har till exempel aldrig varit såhär smal som jag är nu och ni anar inte hur det känns ni som inte varit här jag är nu och genomgått det jag genomgått med mina ätstörningar. 
Så mycket hjälp som jag verkligen försökt att få och sjukvården här uppe har inte erbjudit det bästa för mig då det verkligen har varit akut, samtidigt är jag inte heller helt säker på om dom förstått allvaret i mina problem För det är rätt många ändå då det är så mycket obehandlad skit som ligger och gräver sedan är tillbaka. Det är som att det psykiska sätter sig i kroppen och man blir sjuk på riktgt för att din egen kropp vill få dig att fatta innan du dödar sig själv. 
Att ens sitta och äta från en hel choklad ask och lyckas hålla humör på ångesten och bara njuta av tillvaron, och när jag började sakna trillingnöten i asken insåg jag hur tillfreds jag var för att jag verkligen älskar choklad - Så insåg jag hur jag verkligen också saknar kärnan att vara så här tillfreds. Känslan kanske varade i några minuter för sen kom såklart ångesten igen, men det är ju bara ett tecken på att när jag kämpar så syns små resultat i små steg. Jag tror jag är den som måste utmana rädslan för att övervinna den för det är alltid så jag försökt göra för att klara mig igenom skit och ta mig till det bättre. Och när jag gör det, så måste jag bara bara uppmärksam på att också lära känna mig själv bättre. För det gör man när styrkan växer. Åt helvete med ångesten har jag sagt, jag ska äta choklad idag igen för det är helg! 

Vilken eller vilka är era favoriter?

Lars Gustafsson:

Jag visste inte de tagit bort min favorit som du saknar. Om du utgår från den vita så är de i väster/öster Norr och söder grymt goa. Njut i fulla drag. Åt helvete. ..e med ångesten

Kommentera inlägget här: