0

Vegansk ansiktsmask av banan!

Bananer innehåller en mängd egenskaper som är viktiga för hudens hälsa och skönhet. Det är den perfekta frukten att göra ansiktsmasker på och att förebygga plågor som akne. Den kan också bromsa uppkomsten av rynkor och är mycket fördelaktig när det handlar om att läka vissa hudpartier drabbade av sjukdomar såsom psoriasis.

Om du är ute efter en naturlig, enkel och prisvärd behandling för att få len hud fri från orenheter så har du kommit rätt.  Du behöver inte söka vidare. Det du behöver är en bananmask, och dessa masker kan man beställa hos mig genom att skriva på facebook eller instagram, dessa är de som jag blandar till individuella hudområden, dvs alla får ej samma för alla har ej samma hud så jag hjälper Er också då på vägen till mer kunskap om eran egen hud också on the go, gratis!

Om ni är sugna på att testa så är det bara att skicka iväg ett PM på Facebook HÄR >> eller genom instagram HÄR >>, alla veganska masker görs också på råvaror och jag kan berätta mer i pm - annars kan ni kommentera hur jag kan kontakta er <3

#BeautysecretsbyHeiduskaja

Bananmask för välmående hud

Det vanligaste sättet att använda banan i skönhetsbehandlingar är i en ansiktsmask. Den gör man genom att mixa bananer till en slät puré.  När du är klar applicerar du masken på ansiktet och låter den verka i 20 minuter. Sen tvättar du med varmt vatten och torkar huden med en ren handduk.

Bananer är rika på kalium och det gör dem utmärkta att använda för att förebygga rynkor och att hjälpa till att minimera redan existerande rynkor. Du gör en bananpuré och blandar i en matsked honung. Vänta tills smeten blir brun i färgen. Tvätta ansiktet noga innan du applicerar masken på hela ansiktet också på huden under ögonen. Låt den verka i 30 minuter och tvätta med varmt vatten efteråt.

Den här ansiktsmasken kan du använda minst 3 gånger i veckan. Om du vill kan du använda den oftare.

Bananskal fungerar också!

Bananskal är rika på antioxidanter, mineraler och vitaminer vilket innebär en mängd nyttigheter för huden. Exempelvis kan du behandla ett insektsbett genom att gnida ett bananskal på bettet, då slutar det snart att klia. Det hjälper också till att läka sår fortare. I vissa fall kan det hjälpa till att bli av med vårtor. Lägg en bit bananskal på det drabbade området och vänta i fem till tio minuter varje kväll.

Banan skal är också relativt effektivt när det gäller att få utbrott av akne att försvinna. Det kan få utbrotten att helt förvinna utan att lämna några märken i huden. Du bör använda behandlingen varje kväll och inte sluta förrän problemen är helt borta. Du kan också använda den här metoden för att minska symptomen från psoriasis.

 
LIFE OF SKÖNHET & MAKEUP #HEIDUSKAJA Beautysecrets banan banana mask beautysecretsbyheiduskaja beställ idag! hudvård hudvård hälsa skönhet

Kommentera här: