0

För mycket krångel med allt

Hej alla fina! Förlåt för en så seg tid i väntan på nytt inlägg, har ännu inte fått allt i ordning med mitt liv eller snarare livssituationen som sagt. Det är mycket som händer och jag försöker balansera ut allt. Iallafall! På tal om det, så kommer jag lägga lite snabbinlägg åt er på tips om makeup och andra saker som jag har att säga till om och ge betyg på etc. Det kommer komma upp så brb! 
 
Hoppas allt är bra med er?
Jag har besök hos arbetsförmedlingen imorgon på morgonen, samtidigt står jag för en utmaning med att få rätt dygnsrytm, har inte haft den rätt på hur länge som heslt nu känns det även om det handlar om ca 5 dagar. Men man blir helt seg av att inte ha rätt rytm, det känns som att de saker jag måste få gjort stressar jag med istället vilket inte är så bra speciellt då jag inte är den personen som passar in för stressen 😞
Jag hoppas på att få lönebidrag så jag kan fortsätta jobba, har också sökt massor med jobb och hade ett innan dock var det ju praktik. Men får hoppas på det bästa! Om inte det lönar sig på mötet imorgon får jag hålla tummarna för de andra jobben jag sökt att de svarar, har skrivit massor med CV till olika platser. 
Jag söker också aktivt hela tiden efter en lägenhet, men för att få en lägenhet hos de flesta bostadsägare gäller det att ha ett såkallat anställningsavtal vilket jag faktiskt inte har just nu och det kruxar till det för mig rätt så hårt. Försöker därför få tag på på ett medan jag har hopp om att samtidigt få tag på en lägenhet - så håll tummarna för mig! 💓
 
 
 
0

Ny kategori - hjälp med namn!

Hej all fina kittens! Jag kommer starta upp en ny kategori här på bloggen som kommer handla om ätstörningar. Jag har själv lidit utav dom nu i flera år, både bulimia nervosa och anorexia nervosa men också detta med att inte kunna sluta äta. Värst har faktiskt mina ätstörningar varit med att jag har gått ned i vikt, bulimin och anorexian det vill säga. Även om jag samtisigt trivs med att ha tappat den vikten som jag har tappat så är jag inte och kommer aldrig vara stolt över att jag tappat den på det sättet jag gjort på vilket är att inte kunna äta eller att jag spytt upp maten jag ätit. Det är inte hälsosamt och jag försöker verkligen kämpa mot dom och bli mer hälsosam och kunna få den balansen i livet som jag alltid drömt om både utseendemässigt när det kommer till kroppen, självkänslan och att ha balansen med mat och träning. 
 
Det som jag har kämpat med när det kommer till ätstörningar har varit en hård väg, och inte alls lätt. Jag vet inte heller vad jag skulle ha gjort utan den stöd jag fått av mina vänner som jag fått, det har hjälpt otroligt mycket på min väg. Inte förrän nu har jag lyckats hålla min balans i 3 månader, så att jag verkligen känner hur jag börjar komma upp på mina fötter och kan njuta av den maten jag väljer att äta - och jag till och med väljer vatten och grönsaker till maten vilket jag hade otroligt svårt med förut. 
 
Genom den här kategorin som jag vill skapa vill jatg medföra till min berättelse om hur det har varit för mig men också kunskap till andra som faktiskt inte vet riktigt vad det innebär att ha en eller flera ätstörningar, jag förstår ju hur svårt det kan också vara att förstå en som har ätstörningar när mna inte själv haft det eller ldiit av dom. Det är som en annan värld av ett helt annat tankemönster. Och den sidan vill jag göra mer tydlig för världen och de som läser min blogg, men också refera och låta andra veta hur jag kämpat och mina knep till att lycka komma så långt som jag har idag kommit. 
 
Mitt största problem nu är att jag inte vet vad jag döpa min kategori till... så jag ber alla om hjälp med att tipsa och tipsa och tipsa!!!! Vill ha ett bra kategori namn som gäller alla olika typer av ätstörningar! Kommentera och tack i förhand för hjälpen! Kram på er alla och var starka! 
 
 
0

Min morgonrutin

1. Snooza i högst 20 minuter för jag är världens mest massa morgonmänniska, gör jag inte detta är jag en riktig suris resten av förmiddagen typ...

2. Dricker kaffe och uppdaterar sociala medier och ger mat till hunden till frukost, han ska få äta först!

3. Går ut med hunden såklart. Han måste få iallafall 10 minuters promenad annars känns det inte schysst mot han!

4. Rensar kattlådan, byter vatten till djuren!

5. Rengör ansiktet och lägger på ansiktskräm, packar alltid med mig tandborsten och frukosten för den äter jag på bussen på väg till jobbet. 

6. Uppdaterar fort mina sociala medier. Om detta är något jag inte hinner göra så skiter jag i det, fett viktigt att jag hinner med bussen i första hand liksom. 

7. Jag sminkar mig på bussen. Det tar ca 30 min för mig att resa med den så då har jag tid för smink och frukost där och brukar hinna helt perfekt. 

8. När klockan slår 8 När jag kommer till stan, svarar jag på mejl, ringer viktiga samtal osv. Och borstar tänderna, på toan i solariumet lol som många inte går till haha. Viktigt för mig att hinna göra dessa ärenden en timme innan jag börjar jobbet så det följer med rutinen automatiskt.

Helt ärligt. Att inte vara en morgonmänniska är inte det lättaste, jag brukar få väga upp min tid efter en noga planering annars hinner jag aldrig med något. Och då är de den paniken som innefattar stress, och jag är inte den bästa stressmänniskan! Godmorgon förresten!