Follow
Hamburgare och microringar mot mobbning
Hej fina! Jag lovade ju berätta tidgare om samarbetet jag hade med salongen i Stockholm, salongen som jag har samarbete med är Glady's >> hårsalong, det var första gången jag for dit och jag är verkligen inte den som faktiskt fixar mitt hår ofta om man inte räknar med tiden jag lägger på att sköta om det som att fläta och olja in det och massera hårbotten för att öka min hårtillväxt såklart som jag också lyckats med!
Jag for dit med min bästa vän Faith >> för att hon skulle ändå förbi där - egentligen hade vi tänkt hinna med demonstrationen som var på Sergels torg då det också var den internationella kvinnodagen - men det hann vi tyvärr inte med för vi redan hade haft mycket omplaneringar den dagen och även den blev omplanerad.
 
Jag var lite ledsen över att vi inte hann, men kan gott säga att inget har gått förlorat - jag fick spendera kvinnodagen med underbara tjejer och fick lära känna också vackra Glady's. Båda kom riktigt bra överens och kom in i att prata om mobbning varpå vi båda tyckte det varen bra idé att samarbeta kring min antimobbningskampanj BDC >> och göra något grymt ihop - båda är sådana som vill faktiskt hjälpa folk och ha världen till ett bättre ställe och att arbeta tillsammans mot mobbning kan vara ett bra sätt att gynna bra saker för världen, genom att bara visa var man står och vad man tycker och visa att man är en person som vill bara väl till andra är npgot man ska omfamna och uppskatta och det är just sådana underbara människor som glady's jag vill ha omkring mig och mina samarbeten. Vi vill ju verkligen det här?
 
Jag kommer inte avslöja än om något då vi ej kommit långt i någon planering och båda har ju såklart fullt upp, jag med mina projekt och hon har fullt på G i salongen som hon sköter så himla bra - och hon är så himla grym på hår! Hon satte i microringar på mig och det brukar ju göra ont i början då hårbotten blir känsligt för detta och då jag satte in förut kunde det göra riktigt ont - men hur fasen är den här kvinnan lätt på handen? Det var riktigt bekvämt och hade inte ont ens i flera dagar efter isättningen vilket var awesome - och det vet jag personligen att man behöver skill för som frisör då det är viktigt att få nöjda kunder och det här är en salong som jag anser håller det vad det lovar - grymt hår och trevligt bemötande som inte finns på alla ställen! Om ni är i Stockholm eller vägarna förbi glöm inte att kika in på instagram (det uppdateras hår hela tiden med snygga resultat, gå och kika och följ vet jag!Glady's Salong >>  om ni ska fixa håret eller har funderingar kring hår osv eller nyfikna kring vårat samarbete! 
 
Haha när hon satte in håret på mig satt jag och åt donken burgare också, lol dom hann till och med bli lite kalla för vi börja snacka så mycket, den här dagen då jag träffade Glady är nog en av de bästa dagarna och såklart min vackra Faith är den som alltid visar mig till dessa härliga eldsjälar som man bara mår bra av att vara omkring. Hon peppade mig på ett sätt som få kvinnor kan och att känna det bara då man får håret fixat är npgot som jag anser är unikt och värt att uppskatta - man mår själv bra av det och blir upplyft, och att känna att det är bara vara sig själv och man blir glatt och trevligt bemött tillbaka på det varmhjärtade sättet som jag blev bemött på salongen är något jag alltid kommer ha med mig i livet som minne.
 
Här hittar du Glady's:
 
Tack Glady's att jag fått äran att börja samarbeta och att jag fått träffa och lära känna dig! Vi ses i Stockholm igen!
 
 
Mira Nuskinen

FYFAN VAD SNYGGT HÅRET BLEV :o

Karin Nilsson

Men oj att de inte gjorde ont i flera dagar ? :O dui brukar ju ha ont jätteofta! :O det är ju skillat isåfall!!

Elsa Nybro

men wow vad snyggt!!! riktig eld!

Johan Photography

Riktigt fint, det borde du plåtas i också! kan tänka mig många grymma bilder med fantasy tema, riktigt häftigt hår*!! :O

Linnea Karlsson

Så grymtkanske borde besöka, känner mig ofta ovälkommen på salonger :O det här lät intressant!

Wilma

Så snyggt!

Bea Nyström

wow vilket grymt samarbete! kommer följa den verkligen! :D

Johanna

Så himla grymt samarbete du har infört! Den salongen borde man besöka någon gång :D

Nenne

wow så snyggt hår! var det du själv som valde färgen eller glady? Så snyggt!

Katerina V.

Visst var det därifrån du fick den där kardashian torrschampot? :)

Camli N.

Hellre att man går till en skillad frisör som är trevlig mot alla kunder istället för en vanlig salong där de känns att man bara betalar pengar och går.. :D

Sara Lund

Har många gånger funderat på att fara dit men är det en salong som visar intresse att jbba mot mobbning stödjer din kampanj så är det värt att stötta er! :D <3 sen lät de ju skillat med microringarna att de inte gjorde ont länge!

Ylva

Oj vilket snygt hår hon gav dig!!! :O var inte farliga priser heller på hemsidan när ja kolla om man ska kanske testa bka en tid :O

Moa Hietala

Är det indiskt hår du har? Hur långa förlängningar finns det hos Gladys?

Beatrice

Så vackert hår alltså! Och wow vilket häftigt samarbete ni har börjat med! Var kan man följa upp den ?

Celine

MEN WOW DITT HÅR! jättebra samarbete också! din kampanj börjar verkligen ta fart heidi, kör hårt!!!

Therese Lundmark

Men va!? Har dom kardashian där!? Måste ju fara och köpa!!! :O vet inte många saslonger som ens tar in den i Sverige!

Felicia Ankerstam

Så himla snyggt hår, vill också följa erat samarbete! :D

happisbo

skulle vara coolt om hon kom hit upp och ni gjorde nåt coolt på plats här i norrbotten flr eran kampanjsamarbete

amanda Reinertz

Åh så grymt hår och tack för tipset, en sån salong borde man besöka som verkar vara så otroligt bra på att ta emot kunder! :D

Tiina Marjut

Men oj vilket hår! såg att det gick att betala med swish på sidan också, bara härligt att det erbjuds i en salong :D

Ronja R.

Men wow! Vilken drömsalong det låter som :O

Ida

oj så fint, vill ju också ha så fint hår! hur mycket kosta det och hur länge tiog det?

Hilda Nilsson

den salongen ska jag besöka när jag är i stockholm :O

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin