Follow
Identitetsstöld!
 
Hej alla fina kittens! Vilken drama det varit, vilken skit rent ut sagt. Mina konton blev hackade på sociala medier där en hade tagit sig in och försökt ta över min identitet, som tur är har jag äntligen fått alal återställt och kan börja använda dom som vanligt igen. Detta, trots har satt ett av mian vänskap på spel vilket jag ej heller vet är förlorad eller ej. Jag är otroligt frustrerad och rent ut sagt förbannad på den personen som har gjort detta, han hade också loggat in på min facebook så valde att logga ut helt för att se om det dök upp ett annat IP vilket också gjorde - som jag också tog och spårade och lekte FBI i flera dgara för att komma i bukt med vem det egentligen var och nu är allt framställt och alla bevis samlade och skickade till polisen. Har ju gjort hälften av jobbet åt dom nu så jag hoppas nu dom gör sin del och faktiskt tar fast den som försökte med identitetsstölden, och inte är det bara stödl av min identitet utan även stöld av andras materiella egendom som spridits på nätet under mitt namn - detta ansvarar jag inte för då det inte är något jag gjort och skulle aldrig göra heller. Sjukt jäkla respektlöst och jag undrar vad denna personen egentligen försökte åstadkomma med det, att få ned mitt rykte och mitt namn och allt det jag jobbat så hårt för ? Mest troligen, att det till råga på allt är en vixen man i 40 års åldern får en att ifrågasätta vad det finns för sjuka människor där ute - för där ute, det finns dom! 
Jag tror på karma och någon typ av karma kommer nog den personen få känna på under sin livstid, sådär gör man bara inte och är sjukt hur det kan sticka i vuxna människors ögon att man lyckas med det man gör - vilekt jag gör faktiskt! Jag lyckas, och det är för att jag står för det jag gör och den jag är och jag kommer alltid stå för att såna där som gör sånt ska låsas in bakom galler och bom, personen är tydligen sedan tidigare känd av att ha stulit bilder, videos och identiteter av yngre människor så något där står ju inte rätt till. 
Fyfan säger jag bara, fyfan! Men nu är jag iallafall tillbaka - och tänker fortsätta göra det jag är bäst på - och en sak utav dom sakerna är att bara vara mig själv och klättra upp för min stege! Say no to bullshit! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin