Follow
SVT inspelning i Malmö

Hej alla mina fina mitt i natten! Sitter just nu på ett hotell i Malmö och jobbar aktivt med allt som skall göras och program inspelningen till #jagröstar och #sverigesröster i Malmö med SVT som jag innerligt tror kommer bli ett grymt program! Det är så himla fint att besöka också Malmö för första gången i mitt liv och insåg hur vacker den här staden är, det är ju inte precis samma bild man hade fått av Malmö i media precis, det mesta jag alltid tänkt mig är den här vulgära bilden man målar upp av förorten; skjutningar, kriminalitet och droger. Att ha pratar med ungdomar och sett en del av staden själv ger en sån annan uppfattning. Hur ungdomar inte blir tagna på allvar och vad som kan påverka samhället så mycket när det kommer till dom politiska frågorna som spelar stor roll och hur ungdomar faktiskt har myclet att säga till om men istället så lägger många vuxna det döva örat till och försöker måla upp ungdomar som den negativa delen så som det kan se ut i media. Visste ni att barnfattigdomen ligger på 60% i Malmö och att många partier inte ens hållit det som utlovats och att det drabbar framtiden dvs ungdomarna och däribland en jättestor del av samhället i sig!? Det är ju bara sjukt och jävligt skevt...
Kolla gärna våran Instagram och gilla och följ det som händer under dagarna i Malmö, sidan kommer uppdateras aktivt i samarbetet med SVT både i stories och inlägg och ni kommer kunna följa mig  också på dessa inspelningar!
Jag kommer vara så aktiv jag kan för jag vill ju verkligen ha med er på min resa och att ni ska få ta del av den! Kommer nu gå och sova men hoppas det blir ändring på saker och att vi ungdomar kommer gå samman och göra en stor påverkan för att få dom som styr att göra det på ett större demokratiskt plan! Vi behövs!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin