Follow
Drömmen om sitt hem
 
När jag fyllde 17 år hade jag redan flyttat hemifrån två månader tidigare - jag kände att jag var redo och att jag ville stå på mina egna ben och ta mig vidare, jag har alltid varit modig och velat sträva framåt i livet och det värsta för mig är att bli fast och låst och inte kunna känna mig fri. Jag är en sån där fågel man inte låser in i en bur kan man kortfattat säga för att ge er hela bilden av hur fri jag vill vara och vad som krävs för att jag ska vantrivas; just det som kontinuerligt fortsatt att hända sen jag flyttade hemifrån. 
 
Jag fick med mig mina saker och täntke att jag kan börja bygga upp hur jag vill ha mitt hem och ändra det med tiden som jag blir mer vuxen och äldre. Men istället blev det att mycket saker har gått sönder, blivit stulet eller så har jag själv haft mina självdestruktiva perioder och tagit sönder min favorit sminkspegel och såna saker. Men när jag bläddrar på instagram ser jag andra som har så fina hem, som faktiskt kan lägga ned sin passion på att inreda och vara stolta över det.
 
Antingen har jag levt som i ett förråd och haft för mycket saker som jag sen gjort mig av med - men jag har inte kommit vidare till att skapa det hem jag verkligen vill ha; ett sovrum med en poledance påle i mitten, stereo i hörnet och stor del av rummet är med speglar - med en golvsäng i hörnet med en lågn sänghimmel bredvid mitt egna sminkhörna och kontor. Jag kan bara se det framför mig hur jag vill ha det - detaljerna jag vill återinköpa till mitt hem och ha det som jag hade i mitt rum känsla innan jag flytta hemifrån. Fatta vad skönt att kunna sova i en säng och inte en soffa med ryggskadan jag har?
 
Ha ett stort vardagsrum med en stor vägg tv med dator hörna med feta golvhögtalare som pryder rummet med mina viktiorianska inredningar och möbler - med fräscha vita väggar och ljus så man ens kan se något i rummet tydligt - och ha katternas egna klätterhörna bredvis soffan där jag prytt kuddar. Fatta vad skönt att ens det skulle vara att bara ha ett soffbord att kunna ta med sig en kaffe kopp till eller middag och se något på tv:n samtidigt?
 
Ett ljust och öppet, fräscht kök - hell to the fucking yes! Den dagen jag står i ett sånt kök, som är nytt, fräscht och som jag vet att det är mitt; jag vet att jag kommer släppa glädjetårar. Att kunna ha ett fint badrum, kanske med ett badkar, och med en dörr så man kan ens idas dra hem besök ens på fika (för det ids man seriöst inte när man inte kan erbjuda toalett med privacy liksom...) så de kan erbjudas gå till en fin toalett.. DIT DE KAN STÄNGA DÖRREN. 
Jag har ibland tappat hoppet om att få åter ett fint hem eller känna mig hemma mer där jag är och bor. Jag har känt mig vilsen ibland om jag ens ska försöka mer - men slutar ändå att jag drömmer mig bort i inredningskataloger och vet återigen hur jag ännu vill ha det. Varför jag skriver detta inlägg är för att jag har hoppet nära om att få den nya läggan som jag nämner i detta inlägg >> och då börjar jag drömma mig bort också... Det skulle liksom bara vara så underbart att till slut ha ett normalt hem som man kan också känna att man trivs i. Att man känner sig hemma - för det gör inte jag. Vantrivts här sen jag flyttat hit. 
 
 
Follow my blog with Bloglovin