Follow
Jag Röstar med SVT - svåraste motgångarna
Hej! Har kollat igenom alla meddelanden som gäller programm Jag Röstar som går ännu att se på SVT play >> och det är otroligt många som undrar hur det var och så. Tro mig, de svaren kommer komma upp i ett nytt inlägg - det finns massor med frågor som jag fått om inspelningen som pågick nere i Malmö och Haparanda! 
Några frågor som jag fann att det var väldigt många av var vilka som dom svåraste motgångarna var med att spela in - och ja jag listade en top 5 med dom svåraste motgångarna som kom till under inspelningsdagarna nere i Malmö av valpeppen Jag Röstar (ni som inte sett den, kolla på den här >> )
 
 
5. Att veta vart man skulle
Ja, jag hade ju aldrig varit i Malmö förut och tog inte heller fram kartan på google maps heller riktigt för att fuska så jag och Nathalie vandrade ju runt och fråga runt folk, såklart var ju det en del av programmet också att lära sig hitta. Grymt kul är det att försöka hitta i en ny stad, men sen hade vi såklart också en tidspress på oss, inte hade vi hur många dagar som helst på oss till att få upp till 100 röster.
 
'Trodde seriöst först att den här var ''Möllevången'' för vi hörde 
först att de vi fråga sa ''Målarväggen''... #skåne
 
4. Värmen
Jag ska vara ärlig, jag var inte så nöjd med det ombytet jag hade med mig vissa dagar, tur bara att jag hade rätt detaljer att lägga till t.ex smycken osv, men det slog ju upp till 30 graders värme då jag var där nere och jag hade bara såna här varma skor på mig. Ja vad tror ni, jag flyger ned från finska gränsen? Största utmaningen var att inte gnälla något om skavsåren jag hade fått av allt gående dock. Det var en rejäl utmaning, för de gjorde faktiskt riktigt jävla ont också haha! Sen ska man hålla minen framför kameran, tacka att jag har en pain-pokerface lol.
 
När vi besökte ''Rörelsen'' och prata i Radio som Ducan höll i
 
3. Det här med ett ''nej''... till cigg
Det var ju vissa jag verkligen inte kunde övertyga, dom sa promt nej jag tänker inte rösta och that's it liksom, sen också när vi for till en skola så fick absolut inte ens prata med eleverna. Det var ju en svår motgång för det fanns ju säkert hur många elever som helst på just den skolan som kanske hade haft bra synpunkter som är bra för programmet och bra att höras. Det var synd. 
Sen var det en jobbig kombination med att jag också lovade att sluta röka om jag kommer upp till iallafall 40 stycken som ska lova att gå och rösta... Hur tror ni det har gått för mig? :)
 
 
2. Se skillnad på åldrar
Då jag gick runt på stranden och prata med folk så prata jag faktiskt med otroligt många människor, men jag hade otroligt svårt att skilja på deras åldrar. Hur många snygga människor finns det inte i Malmö liksom? Det var jättemånga som var över 21 år också, men stötte på många mellan 30+ också som såg jätteunga ut, att hitta folk som matchade ålder var inte precis det lättaste upplevde jag. Nathalie hade superkoll dock, vet inte hur!? 
 
Fikapaus vid St. Petriskolan där vi intervjuade några ungdomar
 
1. Rosengård
Vi tänkte inte till ordentligt då vi for till Rosengård, eller ska man säga att vi hade otur eller inte gjort våran hemläxa i att lära sig mer om stan och folket som bor i olika delarna av Malmö först? Oavsett vad så var det svårt att hitta någon ute när det var så extremt varmt ute i samband med ramadan, jag förstår varför många inte var ute då också en stor del av de som bor i Rosengård firar ramadan. Vi hade tur som hade underbara Dolly med oss i programmet, Rosengård fastnade för mig! :D 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin