Follow
Drama i familj
Detta är från när jag börja på jobbet, när vi delar reklam åker vi limousine i några timmar på natten och dricker lite och äter lite gott - sen tillbaka till jobbet för detta är de jag jobbar med!
 
Hej alla! Under senast har jag speciellt i pm fått frågan om vad det egentligen handlar om då jag inte har sovit hos min förälder och varför det är så mycket krångel med soplatsen på arbetsorten när hon bor på samma, med tanke på även relationen vi har så skulle det inte vara konstigt om jag skulle sova där i första hand.
 
Det här är inget jag tycker om att ta upp på bloggen, men någonstans känner jag att jag ska också kunna dela med mig av mer privata saker än vad jag annars gör. Men det är för att jag ofta inte vill involvera något kring familj och vänner i bloggen även om de är den del av min vardag - men bloggen är åsido ute internet offentligt och det gäller deras integritet. 
 
I nuläget börjar jag däremot få nog. Under två hela jobbresor har det krånglat med min förälders partner och av någon konstig anledning finns det en distans surhet där hela tiden. Jag vet inte vad det är för något det beror på men kan medge att det är otroligt jobbigt. Det har varit mycket snack om att jag ska bli självständig, vilket är otroligt jobbigt för mig att höra då jag blivit uppfostrad på ett sånt sätt att vara (ja vad tror ni man blir lärd av en ensamstående flrälder liksom? Att klara sig själv.). Med självstädnighet för mig innebär det en väg att få jobb så ja kan samla pengar tille n lägenhet ja kan betala av för - min ena flrälder säger ja till jag sover där medan andra säger nej. Det är sjukt svårt, vad ska jag göra i den sitsen, välja själv eller? 
 
Det slutar med att jag tar ett boende annanstans istället vilket var förra gången över 4000 SEK slösat på vandrarhem i en vecka, sova på pendeltåget på dagen i några dagar och jobbet till att bara dyka upp hos morsan för hon sa att nej de där går inte och kunde sova slutveckan där. Men sånt här krångel under tiden man jobbar på annan ort? Nej, kjag måste sova på dagne och kommer inte orka med detta drama så jag sover annanstans. Jag tar der här jobbet i första hand! Mer än det kommer jag inte säga om mitt såkallade familjedrama. Det finns detaljer och mer därtill som inte angår någon av er men där är en av de saker iallafall. Nu ska jag ta och sova en stund (hos min kompis då, hehe)! God(morgon)natt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin