Follow
Jobb, rån, sjukhus och hem!
 
Hej alla kittens! Nu har jag tagit mig tillbaka upp till norr igen efter rätt så mycket äventyr nere i Stockholm och på väg upp, jag känner verkligen att jag ska sätta mig ned och vlogga om det kanske också - jag blev rånad också på vägen hem som var totalt otursamt för mig efter en annan incident på tåget. Det kommer jag ta vid ett senare tillfälle. 
 
Har inte hunnit komma in på över två veckor pga några sjukhusbeslk, lägenhetsvisningar ocg jobbätter nere i Stockholm. Känner att jag äntligen har funnit ett jobb som jag älskar och det känns skönt faktiskt, det öppnar också upp föer möjligheter för mig att kunna ha en god ekonomi utan att behöva vara beroende av socialbidrag som det har varit innan. Och jag jobbar med 11 olika saker och kan få god till alla dom som inte kan klagas alls på må jag säga!
 
När man kommer hem så märker man hur mycket meddelanden jag har som jag inte har hunnit svara på, då jag inte heller jobbar så är jag mer social på sociala medier på annat sätt då jag har mer tid att lägga ned på den interaktionen. Det är nästan 1000 meddelanden jag behöver svara på då jag kom hem och har betat av varenda en som skrivit kring saker de undrar över, diverse samarbeten etc. Vaddå satsa på sin karriär(er)? 😝
Ska nu iallafall ut med hunden en sista gång och sedan gå och knyta mig till sängs så läge jag kan somna, har nattjobb vilket resulterar i en väldigt udda dygnsrytm när jag kommer upp igen och ska vara vaken på dagen istället! :) Berättar mer om min resa i kommande inlägg! Puss!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin