Follow
Mina erotiska bloggar
Godmorgon alla! Jag är så himla slut från igår, jag har haft nattrytm så jag har varit vaken typ hela natten, är super trött men då det har hunnit bli ljust så hanna jag piggna till lite istället. Förbaskat!
 
Jag har fått en hel del med frågor kring med om jag har erotiska bloggar också direkt jag började med denna blogg - jag kan säga rakt av att jag tycker det är så himla not cool att sitta och dividera om huruvida jag är en värd bloggerska att besöka eller inte genom att dra upp det dåliga med mina andra bloggar jag, JA, faktiskt också har. Det är mitt eget val och det finns också en bakgrund till allt man gör, det är inte mina bloggar som är erotiska som är äcklande för mig utan det är vissa kommentarer man passar på att skriva eller välla ur sig när man ställer en fråga som är allmänt nedtryckande om inte till och med trakasserande.
 
''Ingen kommer ta dig seriöst när du horar dig ute på nätet''
 
Är det jag som väljer att placera mig i det andra kallar en ''sexistisk bransch'' eller är det du som har en låg sexistisk syn på något du inte ens mest troligen vet hur det fungerar? Jag säljer bilder och videos, är det att prostituera sig vilket är sexuellt samlag gentemot pengar? Att sälja bilder är inte samlag, unless you fuck with the camera. Det finns miljontals med bilder ute helt offentligt på nätet på massa tjejer som är helt nakna däremot, många som tar av sig kläderna. De som är för nakenhet som är bland andra konstnärer, porrindustrin, vissa feministiska vinklar kring frihet till den egna kroppen som argumenteras med alla är födda nakna... Och den andra halvan som sitter och nedvärderar en person för dess val en gör. Har någon ens betalat vippen här >> som ändå sitter och kommenterar de saker för att trycka ned mig på alla möjliga snirkliga sätt man kan göra på nätet? Tror inte det.
 
Jag känner alla möjliga människor, också de som är på ett eller annat sätt valt att ha ett yrke i den erotiska branschen som är att välja yrken som att jobba i sexbutik, strippa, göra porr, nude modeller - ja name it. Samtidigt när vi ger likes till personer som är i dessa branscher på deras instagram och praisar dom för att de vågar eller är så snygga så ska vi trycka ned andra bara för att de inte är kändisar? Det är jag som ska fråga folk om hur det är alls ens logiskt att tänka och göra så - istället för att sprida positivitet och boost till andra människor att få välja själva att få gå sin egen väg i sitt liv? Om jag väljer att ha 3 bloggar med olika inriktning är det väl mitt val?
 
Det gör inte mig till en sämre människa, en sämre bloggerska, en sämre framstående exempel för min antimobbningskampanj, äcklig eller till en hora, ful eller värdelös och inte heller en gilla sökande desperat fjortis (som en skrev) - eller något av det andra rakt av taskiga kommentarer jag fått läsa idag och andra dagar. Dom filtreras bort oga vissa ord som gör att dom inte handlar ute offentligt på bloggen för jag tänker inte skämmas över vad ni skriver och inte heller över att jag har andra bloggar med en erotisk inriktning till denna.
Så här är mittenfingret åt er, här är länkarna till dom - för jag ska inte skämmas. Ni ska.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin