Follow
När man tänker till!
Hitta denna, där en mamma strippar för att supporta sina barn..
 
Jag skapar väl lite djärv tänkare för vissa när det kommer till vissa yrken nu kanske. Baserat på det jag gör är det sammanlagt 11 olika saker som jag ser som mina yrken då detta är något jag även lever på och betalar mina räkningar med, men då det kommer till mycket yrken som anses vara annorlunda eller vika ut sig från mängden är det ju mycket flrdomar som ligger i det. Jag har upplevt det många gånger av att endast stå som glamour modell och de bilder jag lägger på min instagram - men hur okej är det att bete sig hur man vill mot andra människor bara för att man väljer att se ned på någonting man inte håller helt med om? 
 
 
Det finns otroligt många människor som väljer vad de vill göra i sitt yrke - men nog vet man att otroligt många som också inte valt det yrket de kanske ville satsa på att de ångrat sig att de inte gjorde det ändå pga att de var för rädda vad samhället skulle tycka. Vi alla människor är ju olika på alla vära unika sätt och är det något som man ska trycka ned varandra för? Oavsett yrke finns det alltid en människa bakom och dessutom så finns det alltid egenskaper hos varandra vi inte alltid kommer bra överens med eller klickar med - men vi kan tänka stege längre ibland och fundera hur det ser ut i den hela stora bilden - vad kan det positiva med det negativa vara?
 
Jag tycker man ska försöka reflektera från olika andra synvinklar också och inte bara fördomsfullt se på ned på yrken, med mitt glamour modellande har jag fått höra diverse onödiga kommentarer och en hel del med fördomsfullhet på saker som inte heller stämmer, samtidigt har även de personerna inte varit villiga att se det från min synvinkel och har ofta ursäktat sig om att de vet ändå bättre än mig. Jobbar vi då med samma yrke låter det som? Nej, det är inte oavsett vad okej att trycka ned människor och behandla som som skräp endast för att man kanske själv anser att man har rätt till ett synsätt som inte kanske ens de vill ha mer insikt inom... Är det befängt eller tycker bara jag att det är ändå lite skevt, vad som kan vara till grund hur man beter sig mot andra ibland (om inte ofta, ajabja för den...)?
 
Vad tänker ni om videon?
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin