Follow
Sommarplåga synad
...i all min olyckas ära! Jag står ute på min kopp med te och är superkänslig mot dessa kryp och det går inte att undbära att deras bett kommer resultera i att antingen sova med vantar eller vakna blodig i sängen. Jag hatar dom och ett utav mer än allt annat för de är verkligen en sjuk plåga! Alltid då jag varit i södra sverige har jag inte riktigt sett dom och nu när jag såg denna i Stockholm så blev jag nästintil besviken på hela Sverige lol!
 
Första önskade aborten här
 
Anledningen till varför jag hatar mygg så mycket är pga att när jag har en psoriasis related hudssjukdom (nära nog för att kallas samma fast för de som har röda pigment i huden, kommer ej ihåg vad det hade för namn) som gör att ett bett är det värsta som finns. För mig kommer en sjukt stor yta av huden klia som utav bara den och sover jag inte med vantar eller handskar kommer det resultera i det största blodbadet någonsin beskådat pga såren jag rivit upp av de områden de kliat på. När jag sover får jag också handsvett av att ha något på händerna vilket gör att detta kommer att plåga mig så pass myckess undermedvetet att dessa kommer rivas av till alla medel och kliandet kommer förtäras av mina naglar istället... MYGG ÄR ETT LIVSPROBLEM!
 
Alltså utplåna dom vad är dom ens bra för egentligen (searching google lol) när dom ger mig sådana hemska besvär! Jag orkar inte, mitt liv är förstört när jag ville flytta till Stockholm och ser mycket, ber till gud om den jäveln ens finns, att myggen inte existerar i söder på sommaren också såsom i norr.. Det räcker fan med norr... 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin