Follow
Sushin i Kista
Bilden är från min senaste date med min bästa ms.Feifei
 
Hej alla fina! Idag så tog jag upp med min bestie som jag bor hos under tiden jag vistas i Stockholm om hon igen vill med mig till mitt nya favorit sushi ställe som hon introducera mig till, stället är fräscht och det är riktigt kung med rullbandet - sushin är också riktigt god så inget att klaga på överhuvudtaget! Vill såklart dit igen så ska kolla med henne så får vi planera in det! 
 
Jag blev så mätt sist att jg inte ens orkade testa allt då det verkligen fanns också så många olika sorter med sushi plus att jag inte heller kunde låta bli mina favoriter som jag såg också komma på rullbandet - är något av en fantast till viss asiatisk mat. Jag hade en brevvän i japan och vi skickade godis till varandra för det var väl kul grej att kunna smaka -  älskade soja sticks och såna saker så skulle äta mycket snacks om jag någonsin skulle åka dit haha!
 
 
Haha jag var så nyfiken så testa alla tre olika smaker och blanda till och med den gröna smaken (som jag seriöst inte kunde placera överhuvudtaget någonstans vad det vad för smak... Det smaka bara konstigt... Jag vet inte ens om jag tyckte var gott eller inte...) med jordgubb, asså den rosa. Sjukt tillsammans på ett udda sätt!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin