Follow
THE NEXT STEP
 
Vad är det meningen med att göra något nu, och vad är det som jag egentligen ska göra nu? 
 
Jag har hela min framtid i mina egna händer vilket jag alltid ansett att jag haft, det är ingen tvekan i min verklighet att någon annan ska leva livet åt mig eller att andra ska definiera mig som jag är som person till att vara det som de tycker att jag ska vara. Jag är inte ämnad för att leva för andra, jag är inte heller den som är ämnad till att säga och bestämma åt andra om de kommer vara en del av mitt liv eller inte. Jag lever för framtiden, och har alltid känt att jag är under en stödnig resa.
 
Men var ska jag nu? Trivs jag här egentligen? Ja, på olika sätt, men nej på det flesta sätt - jag kanske inte ens passar in i Sverige- Jag har hrla min tid till att uppleva, resa, lära och kunna vara fri som en människa jag vill vara - fri till att kunna komma ihågatt de goda saker som hänt mitt livoch alla de läror jag fått av de dåliga.
 
När verkligheten hinner ikapp en och man slår igång en random låt på spotify som har alla svar på min enda fråga: ''Om detta är början på mitt singelliv, vad ska jag då göra?''
 
Jag har inte kännt att jag någonsin passat in, jag känner inte att det finns något kvar här om det som man kämpat för inte verkligen fungerar och man har funnit lösningar annanstans som passar ens liv bättre, jag tänkter inte slösa min ungdomstid på att ha gråa dagar och falla om igen tillbaka till depression - jag vill göra tvärtom. Bara må bra. Så jag sitter och lyssnar på låten, och den har väl satt sig som en smäck i mitt hjärta också, för det kom så sjuk passande, texten är för passande... Kan man inte göra annat, så kör jag mitt race isåfall - min klocka tickar inte för att vänta.
 
 
Jacob

Hur har det gått då? Det är nya vägar i livet då eller? :O

Sofia V

Tråkigt att höra det som hänt, men tänk hur du kan göra nu med ditt liv, det finns ingen annan som behlver förvänta sig något mer från dig! :) lev ditt liv tjejen och gräv inte ned dig - du lever en gång!

Laurynn Zongas

Men nu behöver du ju inte någon gnäll om att du älskar att vara på friare fot och resa för att uppleva, kör hårt istället och låt inget stoppa dig för att vissa går skilda vägar! <3

Johanna Lindefors

De som inte kanske förstår vad som hänt, då ja kan tänka mig texten är blurrig för de som inte följt med i ditt som föjare under längre period - skönt att se att du vågar dela med dig av det på bloggen så att de inte för obvious! Du är en grym person - glöm inte det och ut och res med dig för att lufta miljö och träffa nya människor! Det är nu du som behöver det som bäst!

Sienga Loanne

Helt sjukt att alla av dina favoritlåtar slår till vid rätt tillfälle, sjukt att du kan finna inspiration hur du ska gå vidare också från en låttext - jag är imppad! Tack för att du bloggar om det också och får en att inspireras - kör på det liv du vill leva nu!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin