Follow
Ansiktsmask: Bättre resultat hur?
Hej kittens! Jag började min dag med att köra på min andra tightening mask jag hade från swiss cosmetics och började tänka lite på omröstningen som jag hade denna vecka på min Instagram händelse om hur många som applicerar ansiktmasken också på halsen/sidorna av halsen och de flesta visste inte kanske varför man skulle göra det.. Det finns några simpla regler för att använda ansiktsmask ska fungera till fullo i slutändan, så här är 6 tips på hur man kan få bättre resultat med ansiktsmasker!


  1. Varje vecka! Jag började använda en gång i veckan först tills jag insåg att det bästa för min hud är 2 gånger i veckan varav en gång med scrub för ansiktet, vilket gav mig hållbara resultat. Det märkte jag när jag glömde mina hudvårdssaker hemma och var utan dom i 3 veckor i Stockholm! 
  2. Vad passar dig? Vi alla har olika hud och typer så utgå alltid från din egen hud och lär känna om du har känslig hy eller oljig tex för att veta vilka masker som passar dig bäst! För att du ska få ut bästa resultat ska du använda det som din hud mår bäst av för det kommer synas!
  3. Ett märke åt gången. Det tar ungefär 2-4 veckor för huden att vänja sig helt och ge resultat inom en månads tid men för en ansiktsmask tar huden 2 veckor på sig att vänja sig vid ett nytt märke när det kommer till ansiktsmasker. Låt huden ta sin tid och fortsätt med en rutin varje vecka med masker.
  4. Applicera på halsen. Det består samma typ av hud där som det gör i ditt ansikte, man applicerar också parfym och smink som lämnas kvar på huden och ofta tvättas inte bort, en grund rengöring skadar aldrig och är bara bra för dig!
  5. Alkohol? Innehåller dina ansiktsmasker vissa ingredienser som inte är i grund och botten bra för din hud tex alkohol? Håll alltid koll på innehållsförteckningen och fråga leverantören om produkten om du kan om innehållet för att vara säker om detta är något för dig.
  6. Efter duschen. Den bästa tiden för att applicera en ansiktsmask för att den ska få göra sitt jobb effektivt är när dina porer är öppna och din hud är mottaglig för att rengöras på djupet. Applicera ansiktsmask efter duschen eller i bastun så kommer du känna skillnaden på din hud! Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin