Follow
Betald frukost
Hej kittens! Igår kom ja med tåget fram till Stockholm På morgonen men incheckningen var inte förrän 14.00 så jag drog en snabb sväng till mamma och hämta lite kläder jag har och också min dator som jag kommer känna att de är så mycket skönare att blogga med än telefon- jag tror jag inte någonsin blir van med att blogga på telefonen haha! 

Då jag kom hem till mamma så basta vi också innan jag skulle dra tillbaka till mitt hostel. Jag menar jag har ju egen toalett och dusch men jag tackar inte nej till bastu ofta ändå då jag tycker om att basta. Sen tror jag också att det har en del med min finskhet att göra också till viss del, jag har bastat ändå sedan jag var liten och jag har aldrig tänkt på vilken självklarhet bastu alltid varit för mig tills första gången jag fick höra att det är en lyx att ha bastu hemma. Lyx? I Finland är de praktiskt taget en mänsklig rättighet att få ha bastu eller få basta - men de tänker man ju inte på förrän man åker någonstans där bastu inte är en självklarhet.

Jag åt just frukost och är så trött (jag har betald frukost hela veckan ut woohoo), Jag har sovit en del på natten men behöver också sova på dagen då jag jobbar natt idag. Kommer vara trött tror jag då första natten är alltid första natten som sagt på jobbet... Men de är åtminstone bara ett stenkast från mig och det är perfekt på det sättet, känns skönt att inte behöva ta pendeln till jobbet varje dag fram och tillbaka utan istället kunna gå dit på knappt 10 min. Perfekt! 
Nu sova! Skriver mer sen! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin