Follow
Jobb och resa

Godmorgon kittens! 
Jag sitter och ser över min budget just nu vilket ser kasst ut för min del, jag behöver ännu få in pengar på mitt konto och jag behöver också göra en budget för att åka ned till Stockholm igen då jag faktiskt jobbar där. Alltid ska det vara pengar som krånglar, men det löser nog sig ! 

Denna gång kommer jag däremot inte ta med mig hunden. Det var inga problem att ha med honom, jag har aldrig sett ett problem med att ha med mina djur även om det kan ibland krångla till det lite. Men nu så kan min pojkvän stanna hemma som djurvakt vilket verkligen underlättar och vi får jobba skiftade veckor. Men vill ha med mig hunden men det är bättre löst att han stannar hemma denna gång.

Det var lite krångligt att hitta sovplats men det har nog också löst sig verkar det som. Har haft super mycket panik över var jag ska verkligen sova under tiden som jag är i Stockholm. Jag är den som tycker om att vara ifred mycket då jag jobbar natt och är den mest osociala människan på jorden vilket är raka motsatsen till vad jag annars brukar vara. Men då jag jobbar orkar jag inte bara sociala mig utan jag vill prioritera det som är viktigt just då, och känner mig därför aldrig riktigt sugen på att sova över hos vänner till en början även om jag alltid överväger det. Men jag vill också då kunna vara social med dom och med jobb kommer det inte funka i 14 dagar vilket är också så länge jag oftast jobbar...

Nu sist då jag jobbade så hade jag också bråttom med att hela tiden svara på meddelanden. Till slut bestämde jag mig för att ha en regel till mig själv att alla som skriver bara Hej vad gör du och avslutar med ett okej eller något som påvisar lite på samtalet att det är bara för att sitta och snacka, sånt svarar jag inte ens mer på speciellt då jag jobbar och håller på med mina projekt etc vilket aldrig tar slut. Det har hjälpt mig att avstressa om något! 
Nej men nu ska jag ut med hunden på hans promenad! Skriver mer sen!  Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin