Follow
Mina krav för vandrarhem!

  • Badrum: Min nog största prioritet då det kommer till varjag väljer att bo. För mig är det viktigt och skulle inte klara av att ha toalett och dusch i en korridor som jag delar med andra, det är något jag föredrar att ha i samma del av ytan jag kommer vistas i så mycket som att sova.
  • Djurvänligt: Ja det är ett bra plus i kanten då jag ibland reser med djur. Jag är van med att resa med djur också och dom är rätt vana med resande också. Men när jag inte har med dom spelar det ej roll faktiskt.
  • Fri wifi: jag jobbar på sociala medier och behöver alltid kunna ha tillgång till Wifi så jag kan sköta de andra jobben som kräver min uppkoppling. 
  • Centralt: Jag tycker om att ta mig från punkt a till b rätt fort ändå men samtidigt bo någonstans där jag kan känna att jag kan vara ifred och koppla av. Jag är också en sådan person som tycker om att klämma in myclet saker under kort tid så centralt passar bra för att hinna med fler winwins!
  • FRUKOST! Kanske det viktigaste och jag tar alltid det rummet som är singel eller dubbel om frukost ingår i priset. Jag är redan dålig på att äta så för mig är det viktigt att ha det bara där ibland ifall ja får mina episoder av återfall. Och hey, det är ju mat..
  • Tvätta: Det är också ett plus i kanten faktiskt men inte ett speciellt krav. Då jag bor borta så reser jag under längre tid oftast och tycker om att alltid kunna ha möjligheten till att ha rena kläder.
  • Utseendet: vissa människor kanske tycker jag är löjlig då det kommer till detta men jag föredrar ett ställe som också investerat i hur det ser ut. Jag bor i en lägenhet med fortfarande dåliga förhållanden (det kan ni läsa om här >>) som tex mögel och äcklig färg i hallen och köket så det är en bekvämlighet jag kräver om jag betalar för ett ställe som ska ha en tjänst/service. Att miljön känns fräsch är viktigt som bara den för mig!
  • Personal: Sjukt viktigt att dom är trevliga! Är själv en sådan person som kommer överens med alla så länge man är trevlig mig också. Men detta handlar också om service, så de kraven ja ställt på mig själv i liknande yrke jag jobbat med tidigare så har jag också en kunskap om var man kan också ids dra linjen.. Att personal är hjälpsam och trevlig räcker väldigt långt !
  • Eget rum: Jag vill kunna vara ifred och litar inte på människor nog pass mycket för att kunna ta och dela rum med någon som jag inte känner faktiskt. Jag träffar gärna nya människor men jag sover helst själv, tack.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin