Follow
Sociala medier livet

Godmorgon allihopa!
När jag starta mitt nya instagram konto igår så slog mig en tanke. Jag har aldrig tänkt på hur mycket tid jag ägnar åt sociala medier då jag faktiskt även nått ut med min kampanj också dit. Men utöver det, jag loggar alltid in och gör mitt bästa för att driva samarbeten och projekt. Men tänk på det som ett heltidsjobb?

Ju äldre jag blivit desto duktigare har jag blivit duktigare på att sortera upp min tid. Jag är en impulsiv människa och förut var jag duktig på att införa projekt men sen inte klara av dom och löpa hela linan ut, jag ville så myclet men jag insåg aldrig hur lite jag värdera min tid. Jag sprang in i väggen många gånger 3 år sedan och under en lång period, min vilja av att inte ge upp fanns alltid där men hur skulle jag få ihop det? 

Idag har jag det som rutin, jag har inga problem att sortera min tid till det jag jobbar med och ha sociala medier med mig. Nog kan jag medge att det däremot kan stressa, men misstaget många gör då är att man pushar sig själv till att uppdatera konstant- jag gör inte det. För jag klarar inte av stress, men när jag fått och får den förståelsen från mina följare så är jag mer än tacksam. Man har inte all tid i världen och nuförtiden har jag olika dagar då jag gör olika saker rutinellt, det får mig att inte stressa lika mycket och gör att jag klarar av en heltid på sociala medier.
Det är många som också velat ha tips och knep om dessa rutiner och det kan man läsa om i ett kommande inlägg!

Nu är det dags för mig att gå ut med hunden, 2 km igen som vanligt! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin