Follow
SVAR PÅ TAL
Har du råkat ut för dåliga fotografer?

Svar:
Hej! Jag har råkat ut för både dåliga och och oseriösa fotografer, värsta av allt är fejk fotografer dvs fejkprofiler som också låtsas vara fotografer och använder sig av stulet material. Tyvärr är det vanligare än vad man tror och det är något som man alltid behöver vara uppmärksam på. Är man inte det så kan saker gå så illa som att bilder av dig hamnar på sidor som är olämpliga och för att ditt konto ska bli hackat.

Det som man alltid ska tänka på då man börjar ett nytt samarbete med en fotograf är att man ska i första hand se hur man klickar som personer och om detta är någon som man skulle kunna samarbeta med. Jag utgår från att alltid kunna ha fortsatt samarbete med de som jag jobbar med till exempel. 
Men är fotografen för påtjatig om tex temat nude brukar jag ta lite avstånd, då jag känner själv att jag aldrig skulle kunna köra det temat om detta inte är en person jag tidigare samarbetat med eller känner förtroende för. 

En oseriös fotograf jag en gång råka ut för vår väldigt på för att få bilder på mig i underkläder, detta konto visade sig vara ett fejkkonto efter att jag kontaktat admin i den gruppen som var en gemensam fotograf och modellgrupp, dessa typer verkar veta verkligen hur man tar sig in i också seriösa grupper ibland. Känns personen lite som en som inte klickar eller att man har magkänslan av att detta inte kommer fungera så lita mer på din magkänsla och utgå från att själv vara bekväm för att inte råka ut för tråkiga skämtare för tyvärr kan dessa finnas också på sociala medier.

Ett av mina bästa fotograferingar jag hade i december 2018 var med Ronnie Persson!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin