Follow
Beslut taget för 2019!
Mina resor till Stockholm kommer nu öka. Med drastisk fart! 

Jag trivs där som handen i handsken när de är kallt ute. Jag fira inte jul speciellt, jag fira inte nyår så som alla andra gör.
Jag jobbade och fira på jobbet - ett jobb jag ÄLSKAR att jobba med. Ett jobb som människor har sjukt mycket fördomar om där jag träffar lika underbara människor som mig själv - jag trivs där som fisken i vattnet. 

Många undrar vad jag gör, svaret på det är MYCKET! Och här nere kan jag utföra det jag vill, då möjligheterna är oändliga. Jag är inte den hemmatrivsamma människan som är bekväm att luta tillbaka och glo på Tv:n...

Jag är partypinglan, norrlänningen med attityd och sjuk humor, öppensinnad för att alla är olika och vill vara bland olika människor och skiter i normer, den som folk pratar om i små samhällen men som människor i större städer söker som vän, Heidi som aldrig kan sitta still och är inte rädd att fast resa ensam någonstans hon aldrig varit. Vad är de här egentligen?
Det är min framtid, en del av kakan som jag är; den som sägs vara udda men som är lika normal som du fast med mina EGNA drömmar och mål i livet.

Jag har insett att jag inte kommer kunna vara den som står still. Som väntar på förändringar och bättre tider. Fuck this, jag springer mot framtiden för jag har panik att inte veta när jag dör - men vill inte se mig själv spendera min tid gömd hemma.

Jag vill spendera min tid på jobbet jag älskar, med djuren som är mina barn, med människorna som fattar hur de är att leva med fördomar och människor som high fivear mig när jag säger FUCK PEOPLE LIVE YOUR LIFE AND ROCK IT! 

Vad jag gör har alltid folk något att säga om. Får höra också hur ja ska anpassa mig för att folk inte ska snacka så mycket om mig. Vet ni vad? Jag har redan anpassat mig, till att älska rätten till att vara mig själv.
De som inte pratar med mig men pratar om mig istället missar sin stora chans att kunna se mig från insidan och inte döma mig efter vad andra säger. Jag är en människa, här är jag, prata med mig - eller skit i mig - och håll dig bakom min rygg. Jag är inte den som ser över axeln, för där röven sitter där luktar det också skit.

Om ja ska må dåligt av att andra ska vara nöjda och glada är inte acceptabelt. Jag föddes inte för att dö. Jag föddes för att leva MITT LIV.

God Bless.Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Follow my blog with Bloglovin